Afla cum sa seduci pe cineva din priviri

 Afla cum sa seduci pe cineva din priviri

Combinata cu conversatia, privirea reprezinta unul dintre secretele artei seductiei, valabil in cazul ambelor sexe. Iata cum puteti seduce pe cineva din priviri:

Exersati timp de 20 de minute zilnic, in fata oglinzii. Trebuie sa optineti o privire intensa. Ganditi-va la persoana care va atrage foarte mult si incercati sa adoptati o privire seducatoare. Puteti opta pentru tehnici de vizualizare, in caz ca nu reusiti pe cont propriu sa optineti efectul dorit.

Combinati conversatiile banale cu un contact vizual intens. Astfel veti reusi sa transmiteti mesaje indirecte si interlocutorul sau interlocutoarea se va pierde in privirea voastra, percepand  flitrul la nivel subconstient.

Trebuie sa contientizati ca o privire seducatoare nu este de ajuns pentru a cuceri pe cineva, insa reprezinta un ingredient al artei seductiei.

Nu fiti prea insistenti din priviri, pentru a nu crea o impresie gresita. Oamenilor nu le place in general sa fie fixati cu privirea.

Ochii sunt cea mai seducatoare parte a corpului. Daca aveti ochi frumosi si sprancene ingrijite, puteti sa va folositi de acestea din urma pentru a comunica, non-verbal, intentiile cu privire la o persoana de sex opus.

Nu uitati insa, ca atunci cand purtati o conversatie, este important sa va ascultati interlocutorul.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tindem sa credem ca frumusetea se afla in ochiul privitorului. Dar, dupa cum arata mai multe studii...
Crezi ca minti convingator? Daca o faci, probabil ca da. Corpul tau, insa, nu poate tine ritmul...
Fobia sociala reprezinta o tulburare de anxietate ce se manifesta printr-un set de simptome resimtite in context...