Cum puteti rezolva problemele sexuale din timpul casatoriei?

Cum puteti rezolva problemele sexuale din timpul casatoriei?

Multe casatorii se destrama, deoarece partenerii inceteaza sa mai aiba relatii sexuale.

Sexul este foarte important intr-o casnicie, fiind un element ce mentine apropierea intre soti, de-a lungul timpului, sporind increderea reciproca si ajutandu-i pe acestia sa treaca mai usor peste probleme.

Iata cum puteti rezolva problemele sexuale, ce pot aparea in timpul casatoriei:

Incercati sa intelegeti care este cauza acestora. Daca intretineti relatii sexuale foarte rar, acesta ar putea fi un semn de distantare in cuplu, atat la nivel fizic, cat si psihic. Sexul este o dovada de dragoste in casatorie si lipsa acestuia scoate la iveala lipsa stimei de sine si deteriorarea legaturii dintre parteneri.

Nu este bine sa va ganditi ca nu mai sunteti atrasi de partenerul de viata, deoarece acest lucru nu numai ca nu este adevarat, insa poate duce la sentimente de depresie, furie, stres si rusine.

Este bine sa stiti ca lipsa atractiei sexuale si inchiderea fata de partenerul de viata sunt semne ale unei probleme ascunse, care nu are nicio legatura cu lipsa atractiei naturale.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nunta s-a incheiat cu un real succes. Ati reusit chiar sa faceti si planul pentru luna de...
Casatoria este o relatie bazata pe incredere, iar cand aceasta dispare, datorita infidelitatii, abuzului de alcool, a...
Sexul este un subiect tabu, din punct de vedere religios si nu numai, insa o viata sexuala...