Barbat insurat

Lista articolelor despre barbat insurat pe AflaCum.ro

Articole despre barbat insurat

Citeste cele mai noi articole despre barbat insurat publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre barbat insurat, pe AflaCum.ro!

Dragostea e complicata. Te poti indragosti de omul potrivit sau iti poate intra la inima o persoana luata, aflata intr-o relatie. Daca te indragostesti de un barbat casatorit, ideal ar fi sa reprimi sentimentul si sa mergi mai departe. Daca nu poti sau crezi ca barbatul in cauza poate deveni exclusiv al tau, trebuie sa tii cont de sfaturile de mai jos. Sigur, nu exista puncte fixe in iubire, dar anumite comportamente te vor ajuta sa intelegi ce se intampla cu acea relatie si cum sa actionezi.

Multe studii arata ca femeile se indragostesc de barbatii aflati intr-o relatie din cauza nivelului scazut al stimei de sine. Indiferent, insa, de motivul pentru care ajungi intr-o astfel de situatie, trebuie sa inveti sa te descurci. Altfel, risti sa devii total nefericita, sa-ti anulezi personalitatea si sa traiesti o depresie care-ti va transforma viata intr-un calvar. De aceea trebuie sa gestionezi relatia cu barbatul insurat de care esti indragostita. Pasii de mai jos te vor ajuta in luarea celor mai bune decizii:

1. Gasesete un confident. Cand iubesti un barbat luat de o alta femeie, emotiile tale vor fi mai mereu contradictorii. Te poti simti in al noualea cer, pentru ca peste 5 minute sa te simti trista, abatuta. Vei trece mai usor peste astfel de momente, daca ai in preajma un prieten care sa te asculte, sa te inteleaga.

Anumite relatii nu sunt facute sa reziste, iar acestea includ aventurile cu barbati insurati.

Indiferent de cat esti de fermecata si indragostita de barbatul tau, el e insurat si nimic bun nu poate iesi din relatia voastra. Desparte-te imediat de el si gaseste-ti un tip singur si disponibil.

- Gaseste-ti echilibrul. De ce esti intr-o relatie cu cineva care e casatorit? De ce crezi ca e bine sa fii amanta? Crezi ca doar atat meriti in viata? Primul motiv pentru care barbatii inseala e ca exista suficiente femei cu care sa insele! Trebuie sa te aduni si sa-ti amintesti ca meriti mai mult. Meriti un barbat care iti e fidel, nu da voie nici unui fel de a-l imparti cu altcineva.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.