Cum afli caracterul omului. Buzele spun totul!

Cum afli caracterul omului. Buzele spun totul!

Buzele ne arata ce fel de personalitate avem! Cel putin asta sustin fizionomistii care au intocmit si un top al caracterelor in functie de tipul buzelor.

Formele buzelor reflecta, conform specialistilor, trasaturile de personalitate ale unui individ.

1. Buze mari si pufoase. Daca ai astfel de buzele, probabil, cand erai copil, ai petrecut mult timp hranind pisici maidaneze si cautandu-le un camin. Ai instinct matern innascut, iar protectia ta pentru cei dragi este inegalabila. In situatii dificile, te gandesti intai la cei din jur. Lesne de inteles ca esti un parinte model.

2. Buza superioara este mai mare decat cea inferioara. O persoana cu astfel de buze este emotionala, carismatica, indragostita de viata si atrage atentia asupra ei. Are o parere buna despre sine si adora sa fie in centrul atentiei. Bancul cel mai amuzant vine, in general, de la o astfel de persoana.

3. Buza inferioara este mai mare decat cea superioara. Daca ai buzele dispuse astfel nu te-ai nascut pentru munca de birou. Iti place distractia si ai nevoie de un stil de viata energic. Oamenii noi apar mereu in jurul tau. Iti place sa vizitezi mereu locuri, esti curios, sociabil si deschis catre noutate. Esti genul de persoana care poate deveni cu lejeritate un lider.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Corpul uman poate dezvalui multe despre personalitatea si despre caracterul unui om. Chiar si felul in care...
Oamenii de stiinta care se ocupa de comportamentul uman afirma ca exista o legatura directa intre caracterul...
Personalitatea, caracterul si temperamentul sunt foarte importante in relatiile interpersonale. Pentru a ajunge sa te cunosti, ai...