Cum sa cuceresti o persoana din zodia Capricorn

Cum sa cuceresti o persoana din zodia Capricorn

Persoanele aflate in zodia Capricorn sunt nascute in perioada 22 decembrie - 19 ianuarie. Acesti nativi au reputatia de a fi greu de sedus. Asadar, ai ceva de munca, daca doresti sa cuceresti un Capricorn. Nu e, insa, imposibil. Trebuie sa urmezi niste tipare si sa le aplici astfel incat sa il dai pe spate pe acest nativ incapatanat, indiferent ca vorbim despre un el sau despre o ea!

Cum sa cuceresti o persoana din zodia Capricorn:

Iubeste-ti familia. Barbatii si femeile Capricorn pun mare pret pe familie. Asadar, primul pas este sa-ti iubesti propria familie. Capricornii aproape sigur nu te vor placea daca ai disensiuni cu cei apropiati. Ei vor vedea compatibilitatea ta cu familia ca pe o reflectare a modului in care ai putea-o trata pe a lor. Mai exact, vor fi convinsi ca ii vei trata pe ai sai la fel cum ai tratezi pe ai tai!

Trateaza-i familia ca pe a ta. Capricornilor le place asta. Incearca sa te apropii de membrii familiei sale. Asdta nu inseamna sa te prefaci! Nu uita, asadar, ca din punctul de vedere al unui nativ din aceasta zodie, mama sa e si mama ta! La fel si tatal sau :)

Nu sublinia niciodata defectele familiei lor. Da, tatal lor ar putea fi raul intruchipat. Abtine-te sa ii spui asta capricornului din viata ta! De altfel, capricornii nu sunt orbi la greselile familiei lor, dar sunt obisnuiti sa inchida ochii in fata unor astfel de erori, deoarece au invatat sa accepte si sa-si iubeasca familia in orice conditii.

Creeaza un mediu stabil. Capricornul este un semn de pamant. Acest nativ nu se simte bine intr-un mediu inconstant. Asadar, daca esti o persoana predispusa sa ia decizii impulsive si/sau irationale, fie te schimbi, fie renunta la ideea de a trai o viata alaturi de un Capricorn. Fii sigur/a ca el nu va face nicio concesie in aceasta directie!

Ofera-ti stabilitate financiara. Un capricorn nu te va respecta daca nu ai o sursa constanta de venit.

Du-ti planurile la bun sfarsit. Daca ai planuit, de exemplu, o intalnire cu el sau ea la ora 8 seara, atunci ar fi bine sa arati punctualitate. Intarzierile nu vor da bine, iar daca sunt frecvente il vor indeparta pe capricorn de tine!

Fii stapan/a pe ceea ce spui. Actiunile sunt mai importante decat cuvintele, in mod normal. Nu si pentru capricorni, care asteapta sa faci ceea ce spui! Odata ce ai mintit, un nativ al acestei zodii nu va mai avea incredere in tine!

Respecta-i ambitiile. Capricornii au ambitii mari. Nu incerca sa le schimbi, oricat de multe argumente crei ca ai avea! Daca incerci asta, adio capricorn din viata ta!

Arata-ti ambitiile. Un capricorn va respecta intotdeauna o persoana cu ambitii. Mai mult, daca te iubeste, te va sprijini in toate demersurile legate de acele ambitii!

Fii delicat/a. Capricornii pretuiesc tandretea in orice moment. Comunicati sau faceti dragoste? Nu uita sa fii tandru/a!

Arata-ti clasa. Capricornii sunt oameni de clasa si le place sa vada alti oameni pe acelasi nivel. De asemenea, comportamentul corect si igiena sunt elemente peste care acest nativ nu va trece.

Invata bunele maniere. O femeie cu compotament mult prea masculin nu va impresiona un barbat capricorn! Din contra! Viceversa e valabila!

Nu te comporta nebuneste in public. Comportamentul prea deschis in zone publice ii pot provoca jena nativului din Capricorn. Oricat ai fi de extravert/a, incearca sa te controlezi cand iesiti. Acasa, se schimba lucrurile. Poti sa fii oricat de deschis/a, de jucaus/a, de nebunatic/a!

Citeste si: Cum sa cuceresti o persoana din zodia Pesti

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O persoana aflata in zodia Capricornului este nascuta in perioada 21 decembrie - 19 ianuarie. Se spune...
Persoanele aflate in zodia Varsator sunt nascute in perioada 20 ianuarie – 18 februarie. Acest nativ este...
Persoanele aflate in zodia Pesti sunt nascute in perioada 19 februarie - 20 martie. Condusi de Neptun,...