Cum vad BARBATII si FEMEILE FRUMUSETEA. Vezi care sunt diferentele

Cum vad BARBATII si FEMEILE FRUMUSETEA. Vezi care sunt diferentele

Unii cred ca numai barbatii pot aprecia frumusetea unei femei. Nu e adevarat! Barbatii nu sunt singurii experti in domeniul frumusetii. Mai mult, acestia nici nu prea pot fi foarte obiectivi. Astazi, facem o comparatie intre frumusetea vazuta prin ochii barbatilor si cea vazuta prin ochii femeilor.

1. Alegerea hainelor. Barbatii, intotdeauna, vad imaginea in ansamblu. Femeile, in schimb, observa totul, de la marca esarfei pana la calitatea captuselii. Femeile sunt foarte bune in acest sens, fiind si foarte mofturoase.

2. Aspectul. Numai femeile inteleg, cu adevarat, cat efort este necesar pentru ca o femeie sa arate bine. In schimb, barbatii vad si apreciaza frumusetea, dar nu cunosc pretul, deoarece(cei mai multi) nu investesc nici prea mult timp, nici prea multi bani in propriul lor aspect.

3. Machiajul. Barbatii apreciaza arta machiajului, dar numai rezultatul final al acestuia. Reprezentantele sexului frumos verifica felul in care a fost facut machiajul, taxand orice mica greseala de make-up.

4. Comportamentul. Un barbat vede o femeie ca un intreg. Ii place sa o vada zambind, admira ochii sai frumosi etc. De cealalta parte, femeile nu renunta o clipa la ochiul critic! Vor observa modul cum merg alte femei, felul in care isi folosesc acestea limbajul corpului intr-o conversatie si multe alte lucruri ce definesc o persoana. Astfel, femeile vor afla daca au in fata o regina, un vanator sau o femeie ratata.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Trucurile de frumusete sunt necesare, mai ales in cazul femeilor. Din pacate, nu toate sunt sanatoase. Cand...
Scoala este esentiala pentru educatia si pentru viitorul oricarei persoane. In aceasta institutie, insa, nu te duci...
Orice femeie doreste sa aiba un ten impecabil, luminos, prin intermediul caruia sa impresioneze in fiecare clipa....