Lucruri mai putin cunoscute despre barbati. Nu-ti vor spune niciodata ca...

Lucruri mai putin cunoscute despre barbati. Nu-ti vor spune niciodata ca...

Ce stim despre barbati? Sunt simpli, grijulii, chipesi, fara sa se ingrijeasca neaparat excesiv, microbisti, in mare masura, imaturi emotional chiar si la varste respectabile si iubitori de estetica feminina. Asta, daca ascultam opiniile sexului frumos. In schimb, daca intrebam un barbat ce-l reprezinta, vom afla niste raspunsuri ce pot uimi.

Lucruri mai putin cunoscute despre barbati. Desi ii caracterizeaza, nu-ti vor spune niciodata ca:

1. Au nevoie de momente in care sa nu faca nimic; sau, mai bine zis, sa faca nimic, daca ne permiti exprimarea :) Poate suna ciudat, dar nu intotdeauna un barbat vrea sa faca lucruri importante, cum ar fi luarea unor decizii serioase care sa implice consecintele de rigoare. Din cand in cand, barbatii vor doar sa aiba timp pentru ei, bucurandu-se de momente de pace si liniste.

2. Nu pun pret pe detalii. Barbatii gandesc la modul general. Accepta-l , asadar, asa cum e si nu mai incerca sa-l faci atent la detalii(fleacuri, cum le-ar numi el). Poate chiar ar trebui sa-i urmezi, uneori, exemplul. E stiut ca , adesea, femeile se concencetreaza pe detalii, pierzand bucuria de ansamblu.

3. Gandurile fara sens le aduc liniste. Nu totul e despre chestiuni serioase, precum rata la banca, in viata unui barbat. Desi iubitul/sotul poate afisa o mina serioasa, preocupata in preama ta, s-ar putea ca gandul sa fie departe, axat pe un subiect banal. E posibil sa se gandeasca la o tampenie, in timp ce discutati despre un subiect serios. Este, cel mai probabil, o metoda de mutare a atentiei de la problemele cotidiene. Asta pentru a rezista stresului zilnic.

4. Se tem. Barbatii sunt victimele involuntare ale imaginii de erou create pentru ei de societatea moderna. Asta ii obliga sa para curajosi in orice imprejurare, desi exista situatii cand se tem. Orice om se teme, pana la urma, de necunoscut sau de ceva mai puternic. Si la nivel decizional, exista indoiala in mintea unui barbat. Nu mereu e convins ca deciziile sale sunt cele mai potrivite.

5. Evalueaza orice femeie le trece prin fata ochilor. Orice barbat heterosexual se va uita mereu la o reprezentanta a sexului frumos, chiar si atunci cand ii va trece ca un flash prin fata ochilor. Evaluarea tine de natura barbatului. Omenirea exista, de fapt, datorita capacitatii barbatului de a aprecia femeile dupa infatisarea lor, alegand-o pe cea mai buna pentru a deveni mama copiilor sai. Asadar, nu-ti mai certa barbatul cand isi arunca un ohi la o domnita pe strada. Este in natura sa si nu poate fi evitat. Sigur, daca exagereaza cu dorintele externe, trebuie sa iti pui semne de intrebare. Probabil ca nu mai e atras de tine...

6. Apreciaza sprijinul. Barbatii au nevoie de sprijin emotional la fel de mult ca femeile - este important pentru oricine, oriunde, oricand. Ritmul agitat al vietii cotidiene si stresul emotional nu iarta pe nimeni si nu face nicio diferenta intre sexe.

Citeste si: Femei vs barbati. 8 diferente mai putin cunoscute

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Exista multe adevaruri despre barbati care nu apar in statistici. Spre exemplu, in medie, la nivel global,...
Telina este un aliment foarte sanatos, indiferent in ce stare este consumata, atat pentru barbati, cat si...
Era tehnologiei moderne are avantajele si dezavantajele sale. Azi comunicam mai mult online, ceea ce inseamna ca...