Relatii. 11 semne ca EA este femeia visurilor tale

Relatii. 11 semne ca EA este femeia visurilor tale

La un moment dat, vei intalni femeia pe care ai cautat-o toata viata: femeia visurilor tale. De cele mai multe ori, o astfel de intalnire e total neasteptata, o intersectare care iti va schimba viata pentru totdeauna.

Nu e la indemana sa spui ca ti-ai gasit jumaattea. Drumul catre implinirea afectiva e lung si dificil. Cum iti dai seama ca ai gasit sufletul pereche? Nu exista un prototip pentru asa ceva, insa anumite comportamente iti pot releva faptul ca ai langa tine femeia ideala. Iata care sunt aceste semne(comportamente):

1. Te sustine. Orice barbat viseaza la femeie care sa il sustina in demersurile importante. Vorba aia: in spatele oricarui barbat de succes, sta o femeie puternica! Fara o femeie echilibrata in preajma, barbatul poate deveni, uneori, egoist.

2. E frumoasa. Cand ne indragostim, suntem frumosi unul in ochii celuilalt; atat fizic cat si psiho-afectiv. Daca barbatii intorc privirea dupa iubita ta pe strada, nu te impacienta. Asta e o confirmare a frumusetii sale fizice. Iar daca frumusetea interioara e la locul ei, ai cu atat mai putine motive de teama. Va avea ochi doar pentru tine.

3. E sensibila, atenta. Daca inima unei femei nu bate pentru tine, atunci ce loc important poate avea in viata ta? E de la sine inteles ca femeia visurilor tale e cea care are ochi doar pentru tine, care te considera jumatatea sa!

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Romanticii incurabili scriu adesea mesaje care nu numai ca trezesc sentimente placute, ci, chiar provoaca zambete si...
Relatiile sunt foarte importante pentru evolutia noastra socio-umana. Daca esti iubit/a si oferi iubire, viata ta va...
Familia si prietenii sunt concepte esentiale, intr-o societate in care totul se misca foarte rapid, sacadat, stresant....