Zodii. Cum alegem CADOUL perfect pentru LEU

Zodii. Cum alegem CADOUL perfect pentru LEU

O persoana aflata in zodia Leu este nascuta in perioada 23 iulie - 22 august. Se spune despre acesti nativi ca sunt puternici, activi, optimisti, extrovertiti, generosi si romantici.

Dupa toata aceasta lista de calitati, probabil te gandesti ca nu va fi greu sa alegi un cadou pentru un Leu. Nici pe departe! Cadourile luate in graba sau de amorul artei ii dezamagesc pe acesti nativi.

Cadouri pentru femeia Leu:

- daca e ziua Ei, pai sa fie petrecere! Si nu, nu organizata de ea, ci de tine! Asta ar fi cadoul care ar da-o pe spate.

- narcisista de clasa, Leoaica are nevoie de stralucire! Asa trebuie sa fie chiar si ambalajul cadoului! Nu uita de felicitare. Poate sa fie pompoasa, chiar i-ar pica bine. Laudele ii intra, intotdeauna, la suflet!

- nu apreciaza diversitatea, neaparat. Esentiala e calitatea. Asa ca in locul catorva cadouri neinsemnate, mai bine ii cumperi o...masina.

- daca nu ai bani pentru un automobil, merge si un pian; sau o pictura in ulei, o sculptura uriasa. Te va iubi pentru astfel de cadouri, deoarece Leoaica se crede(e sau nu cazul) o mare cunoscatoare de arta.

- si daca tot ai buget pentru ziua ei, poti completa cadoul principal cu produse de frumusete, un tratament complet la un SPA, haine scumpe care sa o puna in valoare, parfumuri si mai ales bijuterii. Acestea din urma ar fi bine sa aiba piatra rosie si sa fie din aur, ca sa reprezinte cat mai puternic firea pasionala si regala a semnului. Daca mai si gravezi numele ei pe bijuterie, e clar ca ai in fata o leoaica fericita!

- sejur la mare. E indragostita de vara, soare si mare. Asa ca nu te va parasi niciodata, daca ii faci astfel de cadouri.

- numar de striptease. O femeie puternica e si o femeie emancipata. Asa ca va aprecia un cadou indraznet. Ramane sa stabilesti daca o duci in club sau faci numarul chiar tu acasa :)

Cadouri pentru barbatul Leu:

- ca si femeia din aceasta zodie, masculul leu va aprecia un cadou scump. Asta i-ar arata ca il apreciezi si il respecti. Daca ai bani multi si esti iubita lui, un sejur pe o insula exotica ar fi cadoul ideal.

- tot din categoria cadourilor scumpe poate fi o seara VIP intr-un club de fite, unde isi poate etala eleganta si impozanta.

- daca nu ai un buget deosebit, nu e bai! Poti lua un cadou simbolic, dar nimic contrafacut! Orice alegere trebuie sa fie de firma: de la un ceas, un tablou, un bibelou si pana la o tabla de sah!

- obiectele care il plaseaza in centrul atentiei vor fi mereu pe placul sau: o curea, un breloc, un parfum etc.

- ca si in cazul femeii Leu, nu uita: orice dar i-ai aduce, trebuie sa fie ambalat fara cusur! Si daca acest cadou va fi dublat de urari sincere, cuvinte frumoase si spuse cu patos, Leul te va iubi negresit!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Esti un barbat matur din toate punctele de vedere? Atunci, esti gata si de insuratoare. Daca acest...
Increderea se castiga. Ai auzit des, probabil, aceasta expresie. E adevarat. La fel de real, insa, e...
Orice femeie doreste langa ea un barbat inteligent, care se poate descurca in orice situatie. Dragostea nu...