Zodii. Cum alegem CADOUL perfect pentru TAUR

Zodii. Cum alegem CADOUL perfect pentru TAUR

O persoana aflata in zodia Taur este nascuta in perioada 21 aprilie - 20 mai. Se spune despre acesti nativi ca sunt meticulosi, practici si poseda multa rabdare. Adora siguranta si se feresc de situatiile riscante.

In genere, persoanele aflate sub semnul Taurului se caracterizeaza prin: onestitate, integritate, calm si bune intentii.

Taurul reprezinta opulenta, asa ca la capitolul, cadouri nu e usor de satisfacut.

Cadouri pentru femeia Taur:

1. Bijuterii. Femeia Taur prefera cadourile scumpe, stralucitoare, doar verbul a avea este specific acestei zodii. In plus, e bine sa stii ca Taurul patroneaza gatul, asa ca un colier cu pietre pretioase ar fi potrivit. Stilul clasic, masiv sau ceva baroc o vor aranja de minune.

2. Guler de blana. Si pentru ca tot patroneaza zona gatului, acest cadou se va potrivi ca o manusa, alaturi de bijuteria favorita. Da, nu am gresit! Femeia Taur iubeste un cadou format din mai multe obiecte de calitate :)

3. Dulciuri si bauturi fine. Cadouri potrivite pentru iubita Taur! Cauta un tort special(sau gateste-l acasa, daca te pricepi), o sampanie sau un coniac de calitate, eventual aduse/comandate din tara de origine. Aceste cadouri o vor impresiona.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Minciuna e blamata de toata lumea, insa e folosita de multi oameni. Acest paradox are si o...
Semnul astral sub care ne nastem influenteaza si comportamentul nostru in relatie. Mai exact, suntem sau nu...
O persoana aflata in zodia Balanta este nascuta in perioada 23 septembrie- 22 octombrie. Se spune despre...