Zodii. Cum alegem CADOUL perfect pentru TAUR

Zodii. Cum alegem CADOUL perfect pentru TAUR

O persoana aflata in zodia Taur este nascuta in perioada 21 aprilie - 20 mai. Se spune despre acesti nativi ca sunt meticulosi, practici si poseda multa rabdare. Adora siguranta si se feresc de situatiile riscante.

In genere, persoanele aflate sub semnul Taurului se caracterizeaza prin: onestitate, integritate, calm si bune intentii.

Taurul reprezinta opulenta, asa ca la capitolul, cadouri nu e usor de satisfacut.

Cadouri pentru femeia Taur:

1. Bijuterii. Femeia Taur prefera cadourile scumpe, stralucitoare, doar verbul a avea este specific acestei zodii. In plus, e bine sa stii ca Taurul patroneaza gatul, asa ca un colier cu pietre pretioase ar fi potrivit. Stilul clasic, masiv sau ceva baroc o vor aranja de minune.

2. Guler de blana. Si pentru ca tot patroneaza zona gatului, acest cadou se va potrivi ca o manusa, alaturi de bijuteria favorita. Da, nu am gresit! Femeia Taur iubeste un cadou format din mai multe obiecte de calitate :)

3. Dulciuri si bauturi fine. Cadouri potrivite pentru iubita Taur! Cauta un tort special(sau gateste-l acasa, daca te pricepi), o sampanie sau un coniac de calitate, eventual aduse/comandate din tara de origine. Aceste cadouri o vor impresiona.

4. Lenjerie. Orice ai alege, sa fie dintr-un material de cea mai buna calitate! Te poti gandi la o pijama comoda, o bluzita confortabila sau la o perna facuta manual.

5. Obiecte de arta. Daca stii ca partenera Taur iubeste arta, nu sta pe ganduri si cumpara-i un tablou sau o sculptura. Te va tine minte,in sensul bun, mai ales daca nimeresti stilul! :)

6. Plante. Fiind un semn de Pamant, tauroaica e foarte posibil sa fie indragostita de plante. Cumpara-i planta de interior pe care stii ca o doreste. Daca are o mica gradina in jurul casei, nu te feri sa ii iei chiar si un set de scule pentru gradinarit!

7. Flori. Orice daruri i-ai aduce nu uita sa cumperi si buchetul de flori frumos aranjat. Acesta trebuie sa fie insotit, evident, de cele mai bune urari.

Cadouri pentru barbatul Taur:

Are stil, atitudine si prefera cadourile speciale(nu neaparat scumpe). Daca nimeresti zonele sale de interes, orice cadou va fi minunat!

1. Cadouri practice. Cumpara-i un cadou scump si util, cum ar fi un aparat de barbierit de ultima generatie sau un scaun confortabil in care isi va putea relaxa corpul, dupa o zi grea de munca.

Daca nu ai prea multi bani, nu e bai. Ii poti cumpara un cadou mic si ieftin(butoni, papuci,o camasa cu o croiala speciala, o umbrela). Important e ca darul tau sa aiba utilitate.

2. Delicii culinare. Barbatul Taur va aprecia un tort frumos si masiv, pe care sa scrie numele sau. Daca esti iubita sa, ii cunosti preferintele culinare, asa ca nu te feri sa-i gatesti o cina de neuitat!

3. Excursie in natura. Chiar daca este un pragmatic absolut, va aprecia un asemenea cadou din partea iubitei sale. Asta ii hraneste siguranta. Cum sa nu-l iubesti, daca te-ai gandit la ceva atat de frumos?! In aceeasi ordine de idei, se va bucura enorm daca iei bilete la filmul sau (concertul) preferat.

4. Produse de ingrijire. Taurul are stil, deci ai grija ce after shave sau ce parfum ii cumperi. E musai sa fie de firma!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Trecerea timpului ne influenteaza pe toti, in mod continuu. Dar timpul nu inseamna doar imbatranire fizica, ci...
Astrele vor crea, in 2018, din pacate, anumite dificultati pentru trei dintre nativii Zodiacului! Acestia vor trebui...
Minciuna e blamata de toata lumea, insa e folosita de multi oameni. Acest paradox are si o...