Oua umplute cu ficat

Oua umplute cu ficat

Daca ai pofta de un aperitiv rapid si hranitor, poti incerca reteta de oua umplute cu ficat.

Ingrediente:
- 6 oua,
- 100 g ficat de pasare,
- unt (30g),
- un varf de lingurita sare,
- piper.

Mod preparare

1

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in lungime.

2

Se pune ficatul la fiert.

3

Se scot galbenusurile de la oua, se maruntesc si se freaca cu ficatul de pasare, fiert.

4

Se adauga untul si se potriveste cu sare si piper.

5

Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ou cu varf si se asaza in farfurie. Se poate orna cu frunze de patrunjel.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Va plac mancarurile picante? Daca da, incercati o reteta aperitiv extrem de simpla: oua umplute picante. Ingredientele...
Un aperitiv gustos si hranitor il reprezinta ouale umplute cu ciuperci si sunca. Pentru aceasta reteta ai...
Mancate in cantitati normale, ouale reprezinta un aliment benefic pentru organism, iar cand sunt umplute cu pasta...