Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Daca ai pofta de un aperitiv rapid si hranitor, poti incerca reteta de oua umplute cu ficat.
Daca ai pofta de un aperitiv rapid si hranitor, poti incerca reteta de oua umplute cu ficat.
Ingrediente:
- 6 oua,
- 100 g ficat de pasare,
- unt (30g),
- un varf de lingurita sare,
- piper.
Mod preparare
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in lungime.
Se pune ficatul la fiert.
Se scot galbenusurile de la oua, se maruntesc si se freaca cu ficatul de pasare, fiert.
Se adauga untul si se potriveste cu sare si piper.
Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ou cu varf si se asaza in farfurie. Se poate orna cu frunze de patrunjel.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.