Cum sa devii MAGICIAN. Iti dezvaluim 6 dintre cele mai cunoscute TRUCURI

Cum sa devii MAGICIAN. Iti dezvaluim 6 dintre cele mai cunoscute TRUCURI

Abilitatea unui magician consta in capacitatea lui de a ne mentine viu interesul pentru urmatorul numar. Iluzionistul de prima mana este, de multe ori, capabil sa faca lucruri care sfideaza legile cunoscute ale Universului. Sau cel putin asta ne face sa credem...

Astazi, vom deconspira tehnicile folosite pentru realizarea unora dintre cele mai cunoscute trucuri din istorie.

1. Taierea unui om cu fierastraul de la jumatate. Probabil, am vazut cu totii acest truc sangeros, care mereu ne ingrozeste. Ei bine, momentul n-ar mai fi deloc socant, daca am cunoaste realitatea: in interiorul cutiei magice se afla...doi asistenti. In momentul taierii unul isi indoaie picioarele spre stanga, celalalt partea superioara a corpului spre dreapta.

2. Bancnota rupta. Pare imposibil sa rupi o bancnota si apoi sa o reconstitui. In realitate, chiar asa este! Secretul? Folosirea unui creion special. Acesta este taiat in doua bucati, pe diagonala si este unit la loc de doi magneti puternici. Astfel, devine posibil ca bancnotele sa fie trecute cu usurinta printre cele doua jumatati de magnet si sa ramana intacte.

3. Levitatia. Magicienii au avut mereu mare succes cu acest truc. Secretul este, insa, socant! Cei care vor sa arate ca leviteaza folosesc, de fapt, un suport foarte bine mascat, care trece prin hainele lor si se fixeaza, evident, in pamant.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Stiai ca in casa ta sunt o multime de lucruri ce pot fi folosite altfel decat in...
E debandada mare in bucatariile gospodinelor din Romania. Doar e perioada Craciunului! Vase murdare, lucruri pe care...
Casa ta poate deveni neprietenoasa cand trebuie sa rezolvi ceva urgent si nu ai ustensilele necesare. De...