Cum sa te relaxezi. 10 exercitii simple pentru ochi

Cum sa te relaxezi. 10 exercitii simple pentru ochi

Stai prea multe ore in fata calculatorului sau in fata televizorului? Acest stil de viata poate face rau ochilor tai. Senzatia de ochi uscati, mancarimea sau durerile de cap sunt doar cateva dintre simptomele pe care le vei experimenta. Din pacate, multi dintre noi nu au timp sa ia pauzele atat de necesare pentru relaxarea ochilor.

Iti prezentam o lista de exercitii simple pentru relaxarea ochilor. N-o sa iti ia mai mult de 15 minute si vei simti diferenta!

1. Mediteaza in intuneric. Pune coatele pe masa. Acopera-ti ochii cu palmele. Relaxeaza-te si mediteaza in intuneric. Stai in aceasta pozitie pentru cateva minute.

2. Misca ochii dintr-o extremitate in alta. Stai in pozitie de drepti. Uita-te drept in fata. Fara sa misti capul, uita-te spre stanga. Concentreaza-te pe ceea ce vezi. Apoi, uita-te spre dreapta si concentreaza-te pe ceea ce vezi. Muta ochii dintr-o parte in alta de 5 ori. Repeta ciclul de 3 ori.

3. Misca ochii de sus in jos. Stai drept si priveste inainte. Acum, uita-te in sus si concentreaza-te pe imaginea pe care o vezi. Priveste in jos. Nu iti face griji pentru posibilele riduri! Uita-te in sus si-n jos de 5 ori. Repeta seria de 3 ori.

4. Misca ochii in diagonala. Uita-te drept inainte. Uita-te in jos si spre stanga. Apoi, muta ochii in diagonala si priveste in sus si spre dreapta. Concentreaza-te pe imagine. Repeta exercitiul de 5 ori. Acum, uita- te inainte si repeta operatiunea in cealalta directie. Repeta intregul ciclu de 3 ori.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Prenacid si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Tratamentul inflamatiilor...
Citeste prospectul medicamentului Optiserum si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Optiserum este...
Citeste prospectul medicamentului Healon si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Chirurgia segmentului...