Cum se poate restarta un iPad?

Cum se poate restarta un iPad?

Exista 2 modalitati de restartare a unui iPad: cea obisnuita, care inchide si reporneste iPad-ul, rezolvand probleme minore si cea prin care se revine la setarile din fabricatie, optiune la care trebuie apelat numai in cazuri extreme si care ar trebui realizata de persoane specializate, deoarece ati putea pierde toate datele.

Restartarea obisnuita:

1

Apasati simultan butoanele Hold ( cercul mare de la baza ecranului) si Sleep/Wake ( din partea de sus).

2

Tineti butoanele apasate pana cand iPad-ul se inchide si incepe sa se restarteze. Acest lucru va dura aproximativ 15-60 de secunde. (Ignorati optiunea de oprire totala).

3

Nu mai apasati in momentul in care vedeti logo-ul firmei producatoare. Atunci puteti fi siguri ca restartarea obisnuita a avut succes.

Revenirea la setarile din fabricatie:

a. Conectati iPad-ul la computer prin cablul USB si copiati datele in computer.

b. Deschideti iTunes. La conectare, va aparea un buton iPad, in partea stanga sau in coltul din dreapta-sus, in functie de ce versiune iTunes aveti, prin care puteti sa-l accesati. Dati click pe buton, apoi pe optiunea Summary, din bara orizontala de navigare de sus.

c. Faceti o copie de rezerva, dand click pe „Back Up Now”. Se poate ca iPad-ul dumneavoastra sa fi inceput sa faca copie de rezerva, in momentul conectarii la computer. In acest caz, asteptati ca procesul sa se finalizeze. Daca iPad-ul este grav afectat, atunci s-ar putea sa nu salveze datele, dar merita sa inceracati totusi.

d. Cand copia de rezerva a fost salvata, procedati la revenirea la setarile din fabricatie. (Settings, General, Reset si alegeti optiunea Erase All Content and Settings.)

e. Asteptati pana ce revine complet la setarile din fabricatie. Acest lucru poate dura o ora. Asigurati-va ca iPad-ul functioneaza. Daca aveti probleme, adresati-va unui specialist.

f. Copiati datele salvate in computer, inapoi in iPad. Pastrand conexiunea USB la computer, dati click dreapta pe denumirea iPad-ului din iTunes si selectati „Restore from Backup”. Apoi puteti selecta ce doriti sa copiati inapoi in iPad.

Etichete: iPad, computer, tableta

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

IPad-urile sunt tablete PC, care permit vizionarea de filme, atunci cand va aflati pe drum. Puteti viziona...
La fel ca si fisierele de pe computer, cele de pe iPhone sunt utile pentru a organiza...
Durata de functionare a unei baterii pentru iPhone, iPod Touch sau iPad este scurta, datorita folosirii frecvente. ...