Cum sa creezi foldere pe iPad

Articol scris de Marius Bercea

Folderele sunt un mod eficient de a organiza informatiile pe un computer, dar si pe un smartphone sau tableta. Acest articol te va ajuta sa creezi foldere pe iPad-ul tau, pentru a reduce numarul de ecrane pe care trebuie sa le navighezi pentru a gasi aplicatia sau informatia dorita.

1

Apasa una dintre pictogramele aplicatiei pe care doresti s-o muti intr-un folder. Tine apasata pictograma aplicatiei. Aceasta va incepe sa se vibreze.

2

Dupa ce aceasta a inceput sa vibreze, trage pictograma selectata deasupra altei pictograme pe care doresti s-o adaugi aceluiasi folder. 

3

Dupa ce pe ecran a aparut folderul creat si care contine cea de-a doua pictograma, elibereaza pictograma selectata initial.

4

Repeta pasii de mai sus, pentru a muta mai multe pictograme in folderul creat. Pentru a adauga o pictograma unui folder creat, muta pictograma selectata deasupra folderului dorit.

5

Poti redenumi folderul daca doresti. iPad-ul va genera automat un nume pentru folderul creat. Daca numele sugerat de iPad nu este pe placul tau, acesta poate fi editat. Apasa pe numele folderului afisat si editeaza numele acestuia folosind tastatura aparuta pe ecran.

6

Creeaza mai multe foldere. Aceste foldere pot contine si clipuri video sau fotografii.

7

Ai terminat. Foloseste aceasta optiune pentru a putea utiliza iPad-ul mult mai eficient.

Articol scris de

NetMarkt Solutions va ofera solutii complete, adaptate la necesitatile si cerintele dumneavoastra. Fie ca doriti un site web nou sau sa-l imbunatatiti si sa-l promovati pe cel existent, solutii de hosting, promovare online, logo design sau pagini Facebook personalizate, va oferim solutii prompte, optime si eficiente de gazduire pagini web, design, redesign, promovare pagini web, programare si administrare web.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iata ce trebuie sa faceti daca doriti sa trimiteti un mesaj voce pe iPhone sau iPad: Deschideti...
Iata ce trebuie sa faceti pentru a activa Dark Mode (modul intunecat) pe iPhone sau iPad: Metoda...
Daca doriti sa salvati pagini Web in iBooks ca Pdf pe iPhone si iPad pentru Acces Offline,...