Cum sa creezi foldere pe iPad

Articol scris de Marius Bercea

Folderele sunt un mod eficient de a organiza informatiile pe un computer, dar si pe un smartphone sau tableta. Acest articol te va ajuta sa creezi foldere pe iPad-ul tau, pentru a reduce numarul de ecrane pe care trebuie sa le navighezi pentru a gasi aplicatia sau informatia dorita.

1

Apasa una dintre pictogramele aplicatiei pe care doresti s-o muti intr-un folder. Tine apasata pictograma aplicatiei. Aceasta va incepe sa se vibreze.

2

Dupa ce aceasta a inceput sa vibreze, trage pictograma selectata deasupra altei pictograme pe care doresti s-o adaugi aceluiasi folder. 

3

Dupa ce pe ecran a aparut folderul creat si care contine cea de-a doua pictograma, elibereaza pictograma selectata initial.

4

Repeta pasii de mai sus, pentru a muta mai multe pictograme in folderul creat. Pentru a adauga o pictograma unui folder creat, muta pictograma selectata deasupra folderului dorit.

Pagina 1/2
Articol scris de

NetMarkt Solutions va ofera solutii complete, adaptate la necesitatile si cerintele dumneavoastra. Fie ca doriti un site web nou sau sa-l imbunatatiti si sa-l promovati pe cel existent, solutii de hosting, promovare online, logo design sau pagini Facebook personalizate, va oferim solutii prompte, optime si eficiente de gazduire pagini web, design, redesign, promovare pagini web, programare si administrare web.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca doriti sa salvati pagini Web in iBooks ca Pdf pe iPhone si iPad pentru Acces Offline,...
Aplicatia Mail din iOS permite utilizatorilor sa ataseze cu usurinta orice document in email, atata timp cat...
iPad-urile nu au o aplicatie de inregistrare audio incorporata, dar puteti descarca una din App Store, cum...