Remedii pentru prevenirea sau intarzierea simptomelor Alzheimer

Remedii pentru prevenirea sau intarzierea simptomelor Alzheimer

Alzheimer este o boala cronica si progresiva la nivelul creierului, care descompune si distruge celulele cerebrale si neuronii care le conecteaza.

Boala se agraveaza in timp si reprezinta o forma de dementa, cauzand pierderi de memorie, tulburari comportamentale si mentale.   

Cauzele exacte ale Alzheimer nu sunt cunoscute, insa expertii sustin ca exista 3 factori majori de risc: varsta, istoricul bolilor in familie si genetica, femeile fiind mult mai predispuse la aceasta boala, decat barbatii.

Simptomele timpurii ale acestei boli sunt pierderile de memorie. In timp, oamenii care sufera de Alzheimer incep sa aiba probleme de intelegere, in vorbire, la citit si in scris si intampina dificultati in activitatile de zi cu zi. Alte simptome ale acestei boli includ: depresia, anxietatea, toanele, irascibilitatea, schimbarea obiceiurilor de somn, izolare sociala si neincredere in cei din jur.

Nu exista niciun remediu pentru Alzheimer, insa aceasta boala poate fi prevenita si simptomele sale pot fi intarziate, facand niste schimbari in stilul de viata si in alimentatie si folosind niste remedii naturiste simple.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Rivastigmine Hexal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Rivastigmine Hexal...
Citeste prospectul medicamentului Rivastigmine Actavis si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Rivastigmine Actavis...
Citeste prospectul medicamentului Donepezil Nucleus, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...