Masajul cu ventuze de silicon - beneficii nebanuite

Masajul cu ventuze de silicon - beneficii nebanuite

Masajul cu ventuze reprezinta o tehnica destul de cunoscuta in Romania. Cei care se ocupa de acest tip de masaj folosesc, de multi ani, ventuzele de sticla. Acestea sunt foarte eficiente, dar prezinta un dezavantaj major: lasa urme vizibile pe corp. Din fericire, intre timp, specialistii au gasit o alternativa excelenta: ventuzele de silicon.

Ventuze de sticla vs ventuze de silicon. Ventuzele din silicon sunt la fel de eficiente precum cele de sticla, insa nu mai stampileaza corpul. In plus, sunt si mai ieftine.

Beneficiile masajului  cu ventuze de silicon:

Stimuleaza activitatea intregului organism. Ventuzele clasice, de sticla, nu pot fi utilizate in orice zona a corpului. Lesne de inteles ca nimeni nu doreste semne pe fata, spre exemplu. In cazul ventuzelor de silicon, impedimentul dispare, daca masajul e facut corect. Vacuum-ul creat de acestea este unul mai redus si invinetirea pielii nu apare decat in situatiile limita, atunci cand ventuzele sunt tinute prea mult pe corp. Mai mult, ele sunt transparente, asa ca poti vedea cu usurinta orice schimbare a culorii pielii.

Te scapa de dureri:

- dureri musculare - aceste tipuri de dureri sunt frecvente intr-o societate in care sedentarismul(provocat de munca de birou) e la cote inalte. Pentru eliminarea acestora, masajul cu ventuze, mai ales cel destinat picioarelor sau spatelui, reprezinta o solutie eficienta. E posibil sa te simti mai bine chiar de la prima sedinta, insa specialistii recomanda minimum 7 pentru a fi sigur de rezultatele cele mai bune. In plus, e recomandabil sa folosesti ventuzele si acasa dupa ce ai prins de la specialist cum se folosesc.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cand te doare capul si nu ai o pastila la indemana, nu dispera! Exista o modalitate stiintifica...
Cortizolul este un hormon steroid produs de glanda suprarenala, impreuna cu adrenalina, ca reactie naturala a organismului...
In comparatie cu masajele obisnuite, cele romantice sunt mai intime si mai senzuale, fiind un mod relaxant...