Remedii naturiste pentru mirosul picioarelor

Remedii naturiste pentru mirosul picioarelor

Miros de picior sau picioare mirositoare, este cunoscut sub denumirea de bromhidrosis si poate fi foarte jenant pentru cei care sufera de aceasta problema. Acest lucru se intampla cand picioarele transpira iar umezeala nu se poate evapora din cauza sosetelor si a incaltamintei.

Bacteriile prezente in mod natural pe piele se inmultesc, deoarece se hranesc cu sudoarea si celulele moarte ale pielii, care produc mirosul urat. Multe cure naturale sunt practicate in incercarea de a scapa de mirosul enervant. Va trebui sa le urmati riguros o anumita perioada pentru a obtine rezultate bune.

Cele mai multe sunt in masura sa rezolve aceasta problema intr-o saptamana sau cateva zile in plus. De exemplu, puteti aplica pudra de talc pe picioare pentru a scapa de miros. Pudra de talc ajuta la distrugerea bacteriilor si elimina mirosul. Daca nu aveti pudra de talc, aveti posibilitatea sa utilizati un antiperspirant de buna calitate pentru a mentine picioarele uscate pentru mai mult timp. Exista multe alte tratamente usoare si simple la domiciliu pentru tratarea mirosului picioarelor.

Iata primele 10 cai de atac pentru indepartarea mirosului picioarelor.

1.Bicarbonatul de sodiu
Bicarbonatul de sodiu, este un remediu eficient pentru a elimina mirosul picioarelor. Acesta neutralizeaza pH-ul de transpiratie si omoara bacteriile. Adauga bicarbonat de sodiu in apa calda (o lingura pentru fiecare litru de apa) si tine picioarele in ea timp de 15 pana la 20 de minute in fiecare seara timp de o saptamana. Poti, de asemenea , sa presari bicarbonat de sodiu in ambii pantofi si ciorapi inainte de a le incalta.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Congestia nazala in termeni simpli este cunoscuta ca „nas infundat”. Acest lucru se intampla atunci cand se...
O femeie este considerata infertila daca nu poate concepe un copil, dupa ce a incercat un an...
Picioarele reci sunt comune in cazul persoanelor care nu au o circulatie periferica normala, insa pot semnala...