Cum va puteti petrece vacanta in Egipt?

Cum va puteti petrece vacanta in Egipt?

Exista multe feluri in care va puteti petrece vacanta in Egipt, ca de exemplu sa pasiti pe urmele lui Lawrence al Arabiei, strabatand desertul pe camile sau puteti sa admirati apusul printre dunele de nisip, impreuna cu persoana iubita.

Cu alte cuvinte, Egiptul ofera o serie de posibilitati, persoanelor dornice de aventura. In ciuda preconceptiilor, Orientul Mijlociu are mult mai multe de oferit decat petrol, nisip si amenintari teroriste, industria turistica dezvoltandu-se spectaculos, in ultimii ani. Egiptul are o varietate de hoteluri, putand gazdui a 5-a parte din populatia de turisti a lumii.

Iata cateva orase cheie, in care puteti sa va petreceti vacanta:

1

Primul dintre acestea este Giza, unde se afla 3 dintre cele mai vechi piramide din lume, dar si cei mai multi sfincsi din Egipt. Orasul este inconjurat de o mare de nisip si de dune abrupte. Imprejurimile reprezinta un loc ideal de plimbare cu jeepul sau cu ATV-ul. Daca doriti sa experimentati mijloacele de transport traditionale, puteti opta pentru o plimbare pe camile, printre dune. Seara puteti sa asistati la spectacolele dansatoarelor din buric, in corturile unde se aduna turistii. Un alt loc de vizitat este Palatul Parfumului Al Amir, o fabrica de parfum, ce ofera turistilor posibilitatea de a vizita structurile de productie. Aici puteti asista la procesul de fabricare a parfumurilor si puteti vedea cum se fac sticlele, in atelierul de sticlarie.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Egiptul este destinatia ideala de a va petrece vacanta, daca doriti sa va bucurati de desert sau...
Omul modern petrece foarte mult timp folosind telefonul mobil. Si nu ne referim la scopul clasic al...
Nu toata lumea pleaca in concediu pe timpul verii. Unii aleg sa petreaca vacanta in sezonul rece,...