Cum va puteti recupera bagajele pierdute?

Cum va puteti recupera bagajele pierdute?

Pierderea bagajelor poate fi foarte neplacuta si nimeni nu-si doreste asa ceva.

Din fericire, exista o serie de metode prin care va puteti recupera bagajele rapid si in mod eficient, fara prea multe batai de cap.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

1

Verificati si alte benzi rotative de preluare a bagajelor, in afara de cele rezervate zborului dumneavoastra. Uneori bagajele sunt descarcate in alta parte.

2

Raportati pierderea bagajelor, la biroul dedicat special acestor situatii. Nu plecati din aeroport pana nu vorbiti cu un reprezentant al firmei de zbor si nu inaintati o plangere.

3

Pastrati codul de bare, prin care va puteti prelua bagajele, lipit pe talonul de imbarcare, pentru a putea da cat mai multe informatii in acest sens, firmei de zbor.

4

Faceti o lista detaliata cu obiectele din bagaje, pe care sa o dati reprezentantilor firmei de zbor, ca masura de precautie in cazul in care acestea v-au fost ratacite, furate, deschise sau distruse.

5

Angajati un avocat specializat in astfel de probleme, in cazul in care problema nu poate fi rezolvata de catre firma de zbor sau valoarea bunurilor pierdute a fost foarte mare. Acesta va poate ajuta sa obtineti o despagubire.

Etichete: bagaje, aeroport, firma zbor

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pierderea unui zbor poate fi un lucru extrem de frustrant, atat din punct de vedere a timpului...
Una dintre cele mai mari probleme atunci cand calatorim cu avionul este recuperarea bagajelor, la debarcare. Din...
Cauzele pierderii bagajelor pot fi nenumarate. Ele pot fi ratacite, datorita lipsei etichetelor de identificare, pot fi...