Top 10 ponturi pentru vizitarea Venetiei

Top 10 ponturi pentru vizitarea Venetiei

Ah, Venetia! Ce se poate spune in plus despre acest oras vestit, ce nu s-a spus deja de mii de ori de catre cei mai vestiti poeti ai lumii, de-a lungul secolelor?

Aici, dupa fiecare cotitura si la capatul fiecarei strazi intortocheate apare ocazia unei fotografii care merita facuta. Fie ca e vorba de pavaje vechi care se ruineaza pitoresc unele peste altele, de glastre cu flori colorate la ferestre, de gradini ascunse, de lenjerii intinse cu grija pe sfori, batute de vant, de poduri arcuite de piatra, fie, bineinteles vorba de gondole, Venetia te va izbi prin frumusetea ei, luandu-ti rasuflarea.

Iata ce trebuie sa urmaresti in Venetia, pe parcursul unei vacante superbe, petrecuta aici:

1

Plimba-te prin oras si nu te teme ca te vei rataci, pentru ca o vei face! Cu cat mai repede vei accepta acest lucru, cu atat mai putin stresat vei fi. Strazile sunt medievale si au fost construite fara o ordine anume, sens sau logica. Sunt o multime de curbe, intoarceri, fundaturi, etc. Marcajele orasului sunt confuzionante si haotice in cel mai bun caz. Dar nu te framanta, cele mai frumoase surprize le vei avea exact atunci cand nu stii unde esti. Astfel descoperi monumente interesante cum ar fi Libreria Acqua Alta. In rest, inarmeaza-te cu incaltaminte confortabila, o harta turistica si un ghid de conversatie roman-italian.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Calatoriile in scop de serviciu sunt constructive si pe alocuri distractive. O calatorie implica asimilarea de noutati,...
Omul modern petrece foarte mult timp folosind telefonul mobil. Si nu ne referim la scopul clasic al...
Nu toata lumea pleaca in concediu pe timpul verii. Unii aleg sa petreaca vacanta in sezonul rece,...