Alege un copac din imagine. Vei afla la ce sa te astepti de la Noul An

Alege un copac din imagine. Vei afla la ce sa te astepti de la Noul An

Foarte multi oameni iubesc testele psihologice. Unii fac astfel de teste pentru a verifica ceva, altii vor sa inteleaga anumite lucruri, iar altii o fac doar pentru a se distra. Astazi, iti prezentam un test foarte interesant. E vorba de testul copacului, realizat pe baza psihologiei culorilor. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi copacul preferat din fotografia de mai jos!

Esti pregatit? Alegerea ta ar putea dezvalui o noutate pentru tine. In plus, rezultatul va reflecta dorintele tale ascunse pentru Noul An. Priveste imaginea cu atentie! Alege copacul potrivit pentru gradina ta. Nu te grabi. Alege linistit.

Gata? Hai sa vedem care sunt rezultatele si unde te incadrezi!

1. Stejar. Cel mai probabil, esti unul dintre acei oameni care cred, intotdeauna, ca paharul este pe jumatate plin. Pentru tine, viata este o aventura uriasa, plina de neprevazut. In Noul An, apar evenimente importante si placute, deoarece esti deschis catre noi provocari, fiind pregatit pentru schimbare. Nu ai de ce sa te simti constrans sau limitat de circumstante. Esti plin de pasiune si nu ai cum sa nu atingi noi culmi.

2. Larice(zada). Libertatea, independenta sunt conceptele care te definesc. Nu ai limite si reusesti mereu sa-ti atingi obiectivele. Abilitatile tale artistice vor avea ca rezultat, cel mai probabil, o crestere a veniturilor in anul ce urmeaza. Nu esti obligat sa obtii succesul la actualul loc de munca: tot ce trebuie sa faci este sa ramai fidel principiilor personale.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Locuiesti la casa? Atunci, cel mai probabil, detii o gradina superba in care diversitatea de culori bucura...
Sa stii cum sa tunzi (emondezi) un piersic in mod corespunzator este esential pentru dezvoltarea plantei. Tunderea...
Ai cumva un copac care creste unde nu vrei? Poate ca e prea aproape de casa ta...