Mananci frecvent la restaurant? Tine cont de aceste sfaturi

Mananci frecvent la restaurant? Tine cont de aceste sfaturi

Mananci frecvent la restaurant, dintr-un motiv sau altul? Ai mare grija! In spatele usilor de la bucatarie se pot petrece lucruri periculoase pentru sanatatea ta. Vorbim bineinteles despre igiena care, din pacate, nu e mereu la standardele necesare.

Daca doresti sa eviti toxiinfectiile alimentare si alte probleme mai grave, ar fi cazul sa tii cont de urmatoarele sfaturi, inainte de a comanda mancare intr-un restaurant:

1. Urmareste detaliile care scot la iveala lipsa de igiena. Daca sala de mese este curata, asta nu inseamna automat ca si bucataria e la fel. Iti poti da seama daca e in regula localul, urmarind detalii precum: toaleta(daca acest loc este mizerabil, e foarte posibil ca si bucataria sa fie murdara), pahare cu gura in jos pe tejghea sau o sticla de ketchup(mustar) care are crusta pe capac.

2. Sari peste bufet. In general, bufetul e plin de bacterii, deoarece mancarea sta la temperatura nepotrivita, fundul fiind incalzit, in timp ce la suprafata se raceste. Daca doresti, totusi, sa mergi intr-un astfel de local, fa-o la ora deschiderii. Atunci mancarea este inca proaspata.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mananci frecvent la restaurant, dintr-un motiv sau altul? Ai mare grija! In spatele usilor de la bucatarie...
Inclusa in majoritatea meniurilor de restaurant, ciorba de burta se prepara usor, mai ales daca luati din...