Restaurant

Lista articolelor despre restaurant pe AflaCum.ro

Articole despre restaurant

Citeste cele mai noi articole despre restaurant publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre restaurant, pe AflaCum.ro!

Orice domeniu de activitate are regulile sale nescrise. Restaurantele in care ne delectam papilele gustative nu fac exceptie. Imaginea este foarte importanta pentru aceste unitati. Si cum influentezi consumatorii cel mai bine, daca nu direct la sursa, atunci cand iti calca pragul? Pentru a reusi, exista cateva trucuri pe care managerii restaurantelor le folosesc prin intermediul meniurilor.

5 trucuri folosite in restaurante. Ele iti influenteaza alegerile:

1. Greutatea meniului influenteaza perceptia clientului. Mai multe studii au demonstrat faptul ca impresia unui client despre mancare se formeaza inca de la primul contact cu meniul. Astfel, meniurile mai grele lasa o impresie mai buna, facandu-l pe consumator sa creada ca serviciile si mancarea din respectivul restaurant sunt la cel mai inalt nivel. La polul opus, meniurile usoare dau impresia de ieftin si economic…Asadar, data viitoare cand mergi intr-un restaurant, nu te mai lua dupa greutatea meniului! Nu are nicio legatura cu calitatea mancarii si a serviciilor!

Mananci frecvent la restaurant, dintr-un motiv sau altul? Ai mare grija! In spatele usilor de la bucatarie se pot petrece lucruri periculoase pentru sanatatea ta. Vorbim bineinteles despre igiena care, din pacate, nu e mereu la standardele necesare.

Daca doresti sa eviti toxiinfectiile alimentare si alte probleme mai grave, ar fi cazul sa tii cont de urmatoarele sfaturi, inainte de a comanda mancare intr-un restaurant:

1. Urmareste detaliile care scot la iveala lipsa de igiena. Daca sala de mese este curata, asta nu inseamna automat ca si bucataria e la fel. Iti poti da seama daca e in regula localul, urmarind detalii precum: toaleta(daca acest loc este mizerabil, e foarte posibil ca si bucataria sa fie murdara), pahare cu gura in jos pe tejghea sau o sticla de ketchup(mustar) care are crusta pe capac.

Ai avut vreodata senzatia ca esti inselat in timp ce te delectai la restaurant? S-ar putea sa nu fie doar o senzatie... Chiar si cele mai cunoscute lanturi de restaurante au angajati care folosesc metode neortodoxe in ceea ce-i priveste pe clienti.

Iata care sunt cele mai frecvente inselatorii care se intampla in restaurantele din intreaga lume:

1. Reutilizarea bauturilor neconsumate in totalitate de clienti. Sticlele de vin care nu sunt golite de clienti sunt refolosite de personalul restaurantului. Acestia fie le vand cu urmatoarea ocazie, la pahar, fie le dau bucatarilor care le folosesc la gatit. Pentru a evita astfel de situatii, comanda bauturi imbuteliate si consuma ce ai comandat. Daca iti ramane ceva, ia la pachet, fara rusine!

Inclusa in majoritatea meniurilor de restaurant, ciorba de burta se prepara usor, mai ales daca luati din comert ciorba prefiarta, gata portionata. In acest caz, se urmeaza instructiunile de pe pachetul cumparat.

Pentru metoda clasica de pregatire a ciorbei de burta, gospodinele pot folosi urmatoarea reteta:

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.