Abuz sexual

Lista articolelor despre abuz sexual pe AflaCum.ro

Articole despre abuz sexual

Citeste cele mai noi articole despre abuz sexual publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre abuz sexual, pe AflaCum.ro!

#Metoo reprezinta miscarea online de constientizare a hartuirii si abuzului sexual. De cand a aparut, la mijlocul acestui an, a devenit un adevarat fenomen, mai ales printre femei. Datorita succesului pe care l-a avut si continua sa il aiba, miscarea #metoo a primit premiul persoana anului 2017 din partea revistei americane Time.

#Metoo a avut parte de multi adepti inca de la aparitie. Dezvaluirile vedetelor abuzate in diferite moduri au avut un impact major asupra societatii(mai ales cea americana si cea europeana)

Motivarea premiului persoana anului 2017. Aceasta este cea mai rapida miscare sociala pe care am remarcat-o in ultimele decenii si a inceput prin acte individuale de curaj ale mai multor sute de femei - si unii barbati, de asemenea - care au facut publice propriile povesti, a dezvaluit editorul-sef al publicatiei Time, Edward Felsenthal, intr-o declaratie pentru emisiunea NBC Today.

Iata ce trebuie sa faceti daca aflati ca un copil a fost abuzat sexual ( molestat sau violat):

Daca un copil va spune ca a fost molestat sau violat este indicat sa fiti cat mai blanzi si mai intelegatori cu putinta.

Exista cazuri in care copiii sunt prea speriati sa spuna ca au fost abuzati sexual, insa exista schimbari in comportamentul acestora, care indica drama prin care au trecut. Asadar este foarte important sa le spuneti ca ii veti ajuta cu tot ce va sta in putinta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.