Accidentari

Lista articolelor despre accidentari pe AflaCum.ro

Articole despre accidentari

Citeste cele mai noi articole despre accidentari publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre accidentari, pe AflaCum.ro!

Sportul si activitatile fizice ar trebui sa fie distractive, dar neatentia poate duce la accidentari grave. Iata cateva principii simple, pe care daca le respectati, atunci cand sunteti in miscare, puteti evita multe tipuri de accidentari:

1. Inţelegerea si respectarea regulilor. Odata ce va alegeti sportul, trebuie sa va asigurati ca stiti regulile acestuia. Puteti gasi online carti ce contin astfel de reguli sau puteti apela la diverse organizatii sportive in acest sens. Regulile nu asigura doar respectarea jocului, ci va ajuta, totodata, sa evitati accidentarile.

2. Utilizarea echipamentului de protectie. Chiar daca jucati la nivel de competitie, in mod profesional sau doar cu prietenii, ar trebui,intotdeauna, sa purtaţi echipament de protectie.

Sportul este sanatos si distractiv in masura in care iti place ceea ce faci. Daca nu te mai pasioneaza ca la inceput sportul practicat, este timpul sa nu iti mai irosesti vremea cu el. Inseamna ca a venit momentul sa te ocupi de altceva care iti place mai mult si iti aduce imai multe satisfactii.

Daca stai in dubiu si iti este greu sa renunti  la sport, iata cateva indicii clare ca ceea ce faci nu ti se potriveste.

Recunoaste semnele. Astepti cu nerabdare sa mergi la antrenament sau nu ai nici o tragere de inima sa te antrenezi? Daca ai ajuns sa cauti scuze ca sa eviti antrenamentele, inseamna ca sportul nu este pentru tine. Cantareste bine beneficiile sportului practicat si pune-le in balanta cu dezavantajele lui.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.