Acetilcisteina

Lista articolelor despre acetilcisteina pe AflaCum.ro

Articole despre acetilcisteina

Citeste cele mai noi articole despre acetilcisteina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre acetilcisteina, pe AflaCum.ro!

Prospect medicament Acetilcisteina DORNAFARM 100 si 200 mg, pulbere pentru solutie orala. Indicatii si mod de administare.

Indicatii: Acetilcisteina este indicata ca terapie secretolitica in special in afectiunile bronsice si pulmonare acute (bronsita acuta, bronsiectazii, in acutizarile bronhopneumopatiei cronice si in mucoviscidoza)- insotite de tulburari ale secretiei bronsice

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

ACC 100 pulbere pentru solutie orala, 100 mg sau Acetilcisteina este indicata ca terapie secretolitica in special in afectiunile bronsice si pulmonare acute (bronsita acuta, bronsiectazii, in acutizarile bronhopneumopatiei cronice si in mucoviscidoza)- insotite de tulburari ale secretiei bronsicee

DATE CLINICE

Indicatii terapeutice

ACC, capsule este un medicament care se foloseste in afectiuni ale cailor respiratorii.

In pneumologie: Forme acute si cronice ale afectiunilor respiratorii, in mod deosebit in bronsitele acute si cronice, bronsiectazii (largirea ramurilor bronhiale), bronsita astmatiforma, bronsiolita (inflamatia cailor bronsice mici), mucoviscidoza (afectiune metabolica genetica).

In ORL: Laringite, sinuzite acute si cronice, otita medie cu supuratii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.