Acoperis

Lista articolelor despre acoperis pe AflaCum.ro

Articole despre acoperis

Citeste cele mai noi articole despre acoperis publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre acoperis, pe AflaCum.ro!

Acoperisul din tigla se va umple, in timp, de muschi, de alge si de licheni. Astfel, casa nu va mai arata prea cool, luand un aspect de vechi. Pentru a rezolva problema, trebuie sa cureti acoperisul. Aplicarea unui tratament chimic si spalarea acoperisului la jet cu o presiune scazuta sunt solutiile. Atentie, insa! Daca hotarasti sa cureti singur acoperisul, trebuie sa iti iei toate masurile de siguranta. Altfel, risti sa te accidentezi!

Cum sa cureti acoperisul din tigla. Masuri de siguranta:

1. Poarta pantofi antialunecare. Tiglele devin alunecoase, mai ales cand sunt umede si acoperite cu un tratament de curatare. Poarta pantofi cu atalpa antiderapanta, pentru a-ti mentine echilibrul in timp ce lucrezi. Nu purta papuci sau orice alta incaltaminte cu talpa alunecoasa! De asemenea, ar fi bine sa porti haine mai vechi, manusi de cauciuc si ochelari de protectie.

Numerele legate de propria locuinta sunt utile cand vine vorba de urgente si de intretinerea acesteia. Iata cateva numere important de retinut pentru proprietarii de case:

1 valva principala de inchidere a apei, din intreaga locuinta, in caz de urgenta, care se afla in garaj sau in beci.

2 lucruri de verificat in asigurarea locuintei: daca aceasta acopera daunele in caz de incendiu si inundatie.

Daca locuiesti la casa, caderile abundente de zapada pot fi o problema pentru acoperisul locuintei tale. Astazi, iti oferim cateva sfaturi pentru indepartarea in siguranta a omatului de pe acoperis.

1. Masuri de siguranta.

Nu folosi scara pe zapada si pe gheata. Pericolul de alunecare este mare. Daca nu poti curata zapada de pe acoperis folosind doar lopata speciala, apeleaza la o firma specializata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.