Adapost

Lista articolelor despre adapost pe AflaCum.ro

Articole despre adapost

Citeste cele mai noi articole despre adapost publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre adapost, pe AflaCum.ro!

Afla cum sa te aperi de fulgere daca te prinde pe nepregatite o furtuna cu descarcari electrice. 

Cauta urgent un adapost. Daca nu sunt cladiri in apropiere, gaseste rapid un adapost alternativ.

Iata ce trebuie sa faci, in functie de adapostul gasit:

Viata pisicilor nedomesticite si neimblanzite poate fi foarte grea, mai ales daca traiesc in locuri reci.

Zapada si ploaia pot cauza moartea multor pisici, mai ales a acelora care sunt prea speriate, sa intre in casa. Pisicile vagaboande au o rata de supravietuire scazuta, in comparatie cu cele domestice, iar moartea si ranirea lor sunt cauzate de conditiile meteo extreme, de bolile transmisibile, de masini si de luptele pentru apararea teritoriului.

Daca doriti sa aveti grija de pisicile fara stapan, din cartier, puteti construi un adapost, dupa cum urmeaza:

Nu conteaza daca v-ati pierdut in salbaticie, daca sunteti ranit, nu aveti echipament pentru camping sau pur si simplu vreti sa folositi ce va ofera Mama Natura, acest tip de adapost va va ajuta.

Chiar si in timpul iernii puteti folosi acest tip de adapost deoarece poate retine caldura. Desigur, un foc ajuta, dar sa nu fie prea apropriat de adapost.

- Gasiti un loc potrivit. Cautati un loc care este sub unul sau doi copaci inalti. Ar fi ideal sa-l construiti langa apa, deoarece veti avea nevoie de apa pentru supravietuire. Apa din apropiere poate fi folosita pentru baut, pentru curatat rani, pentru a scadea febra, va ajuta la gatit, va ajuta sa va mentineti cura si sa spalati haine sau bandaje.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.