Adaptor

Lista articolelor despre adaptor pe AflaCum.ro

Articole despre adaptor

Citeste cele mai noi articole despre adaptor publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre adaptor, pe AflaCum.ro!

Daca doriti sa redati ecranul MacBook-ului pe TV, aveti nevoie de un adaptor pentru display sau de Apple TV si AirPlay Mirroring.

Iata cum puteti conecta un MackBook la un televizor:

1. Printr-un conector video:
Identificati portul video de pe MacBook. Aceasta marca de laptopuri are porturi video diferite, in functie de model si de data fabricatiei. Tipul portului va determina tipul conectorului pe care trebuie sa il folositi.

Laptopurile sunt bune, eficiente si perfecte pentru cei care vor sa lucreze la locul de munca pe acelasi calculator cu cel de-acasa (sau cei care vor sa lucreze undeva departe de casa sau locul de munca).

Problema apare cand se strica sau distruge incarcatorul (sau cablul acestuia) si nu stii ce sa faci ca sa incarci bateria laptopului fara acesta.

Poti inlocui incarcatorul cu un adaptor AC. Cauta si cumpara un adaptor AC potrivit laptopului tau (adesea, il poti gasi chiar la producatorul laptopului). Daca nu il gasesti la producator, il poti gasi in magazine specializate sau online.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.