Cum poti incarca bateria laptop-ului fara incarcator?

Cum poti incarca bateria laptop-ului fara incarcator?

Laptopurile sunt bune, eficiente si perfecte pentru cei care vor sa lucreze la locul de munca pe acelasi calculator cu cel de-acasa (sau cei care vor sa lucreze undeva departe de casa sau locul de munca).

Problema apare cand se strica sau distruge incarcatorul (sau cablul acestuia) si nu stii ce sa faci ca sa incarci bateria laptopului fara acesta.

1

Poti inlocui incarcatorul cu un adaptor AC. Cauta si cumpara un adaptor AC potrivit laptopului tau (adesea, il poti gasi chiar la producatorul laptopului). Daca nu il gasesti la producator, il poti gasi in magazine specializate sau online.

2

Poti inlocui incarcatorul cu un adaptor de putere universal (pe care il poti gasi fie online, fie in magazine specializate) sau cu un adaptor auto (care este la fel ca adaptorul universal, cu o mica diferenta: un capat este facut special astfel incat sa-ti permita sa-ti incarci laptopul in masina).

3

Incarca bateria la un incarcator (acumulator) extern. Acest acumulator iti va permite sa scoti bateria din laptop si sa o incarci in afara acestuia. Cel mai des, este dotat cu un beculet care iti va arata daca bateria s-a incarcat sau nu.

4

Iti poti cumpara cateva baterii externe pentru laptop. Ai grija, insa, caci bateriile externe sunt de doua tipuri: universale sau specifice unui singur model de laptop.  Cele universale sunt compatibile cu orice model de laptop, dar la cele specifice, trebuie sa ai grija sa o alegi pe cea potrivita modelului tau de laptop.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Laptopurile confera mobilitatea necesara in activitatile de zi cu zi si in munca de la serviciu, insa...
Daca o baterie de laptop MacBook este folosita un timp indelungat, procesorul acesteia poate intampina dificultati in...
Daca doriti sa redati ecranul MacBook-ului pe TV, aveti nevoie de un adaptor pentru display sau de...