Afectiuni bronsice

Lista articolelor despre afectiuni bronsice pe AflaCum.ro

Articole despre afectiuni bronsice

Citeste cele mai noi articole despre afectiuni bronsice publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre afectiuni bronsice, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Prospan comprimate efervescente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul afectiunilor bronsice, inflamatii ale tractului respirator insotite de tuse.

Mod de Prezentare

Citeste prospectul medicamentului Erdomed, suspensie orala si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul tulburarilor de secretie bronsica, prin favorizarea fluidificarii mucusului si a secretiilor mucopurulente sau a expectoratiei,in:

- afectiuni bronhopulmonare acute si cronice (faza acutizata sau stabila a bronsitelor acute si cronice; bronsiectazie; astm bronsic hipersecretor);

Indicatii: Ca mucolitic in afectiuni bronho-pulmonare acute si cronice insotite de tulburari in formarea si eliminarea secretiilor bronsice.

Compozitie: 5 ml solutie (1 lingurita-menzura) contin: clorhidrat de bromhexin 10 mg. Excipienti: propilenglicol, sorbitol 2,00 g, concentrat de aroma de caise.

Contraindicatii: Nu se administreaza in caz de: hipersensibilitate la bromhexin sau la unul din excipienti (ex. intoleranta la sorbitol/fructoza), in timpul sarcinii si alaptarii, copii sub 14 ani sau pacienti cu greutate corporala sub 50 kg. Se recomanda prudenta in ulcer gastric. Antitusive (ex. codeina) nu se vor administra concomitent pentru ca impiedica eliminarea prin tuse a secretiilor traheo-bronsice fluidificate. Aceasta indicatie se va avea in vedere in special noaptea. Afectiuni bronsice cu acumulare masiva de secretii (ex. sindrom ciliar malign), afectiuni hepatice si renale grave.

Prospect medicament Acetilcisteina DORNAFARM 100 si 200 mg, pulbere pentru solutie orala. Indicatii si mod de administare.

Indicatii: Acetilcisteina este indicata ca terapie secretolitica in special in afectiunile bronsice si pulmonare acute (bronsita acuta, bronsiectazii, in acutizarile bronhopneumopatiei cronice si in mucoviscidoza)- insotite de tulburari ale secretiei bronsice

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Citeste prospectul medicamentului Prospan sirop! Afla pentru ce afectiuni este indicat si cum se foloseste!

Indicatii: Afectiuni bronsice cronice inflamatorii, inflamatii acute ale tractului respirator acompaniate de tuse.

Nota: in cazurile in care simptomele persista sau daca apare respiratie scurta, febra sau expectoratie cu sange, trebuie consultat imediat un medic.