Afectiuni cardiace

Lista articolelor despre afectiuni cardiace pe AflaCum.ro

Articole despre afectiuni cardiace

Citeste cele mai noi articole despre afectiuni cardiace publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre afectiuni cardiace, pe AflaCum.ro!

Despre nasterea unui copil se spune ca este un miracol divin, insa despre nasterea mai multor copii specialistii spun ca exista o serie de avantaje pentru mame.

In ciuda faptului ca natalitatea a scazut in unele tari, numarul de nasteri pe care o femeie le are pe parcursul vietii influenteaza starea lor de sanatate.

Conform unui studiu realizat de cercetatori pe 1300 femei aflate la varsta menopauzei, s-a constatat ca cele care au adus pe lume cel putin 3 copii sunt mai putin predispuse la afectiuni cardiace. La polul opus, femeile infertile pot contacta mai usor boli de inima.

Citeste prospectul medicamentului Procoralan, comprimate fimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Procoralan este un medicament pentru afectiuni cardiace, utilizat in tratarea anginei pectorale stabile, boala care determina durere in piept, in cazurile in care tratamentul cu beta-blocante (cum sunt: atenolol, propranolol, metoprolol etc, pentru hipertensiune arteriala , tulburari de ritm cardiac sau angina pectorala) nu este indicat.

Informatii despre angina pectorala stabila (in mod curent numita “angina"):

Citeste prospectul medicamentului  Corlentor, comprimate fimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Corlentor este un medicament pentru afectiuni cardiace, utilizat in tratarea anginei pectorale stabile, boala care determina durere in piept, in cazurile in care tratamentul cu beta-blocante

(cum sunt: atenolol, propranolol, metoprolol etc, pentru hipertensiune arteriala , tulburari de ritm cardiac sau angina pectorala) nu este indicat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.