Ajutor casa

Lista articolelor despre ajutor casa pe AflaCum.ro

Articole despre ajutor casa

Citeste cele mai noi articole despre ajutor casa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ajutor casa, pe AflaCum.ro!

Inventiile in zona obiectelor de uz casnic sunt din ce in ce mai multe, mai neobisnuite , dar foarte utile. Iti prezentam, in materialul de mai jos, doar cateva gadgeturi pe care vei dori sa le ai in casa. La fiecare in parte, ti-am atasat si link-ul de unde poti comanda respectivul produs.

Gadget-uri neobsinuite, dar foarte utile:

1. Dusul care te obliga sa iesi din baie. Robinetul este dotat cu un senzor, care e setat sa te dea afara din baie, dupa un timp bine determinat(sa zicem 4 minute). Un minicompresor va umple baloanele din imaginile de mai jos. Prin umflare, acestea te vor determina sa iesi din dus. Poti comanda produsul, accesand: elisabethbuecher.com/

Casa ta poate deveni neprietenoasa cand trebuie sa rezolvi ceva urgent si nu ai ustensilele necesare. De multe ori, trebuie sa improvizezi pentru a salva situatia. Daca nu te pricepi si ai o imaginatie saraca, iti va fi imposibil. Azi, iti prezentam cinci trucuri care te pot scoate din necazuri.

1. Staniolul. Daca ai un aparat radio ori un walkman si s-a intamplat sa cumperi o baterie mai...scurta, n-o arunca! Ai nevoie de o bucatica de staniol pentru a rezolva problema! Mototoleste staniolul, fixeaza-l pe arcul de alimentare(plusul destinat bateriei) si apoi introdu bateria! Vei putea asculta, din nou, muzica sau emisiunea preferata si asta pentru ca staniolul functioneaza ca un conductor electric! Incredibil, nu-i asa?

2. Balonul de umflat. Urmeaza sa primesti musafiri de seama, dar n-ai decat pahare simple, fade? Poti improviza cu usurinta! Cateva baloane de umflat colorate te vor ajuta. Taie balonul pe jumatate. Introdu, apoi, partea de jos pe circumferinta paharului, in partea sa inferioara(fundul paharului). Cu 4-5 baloane de culori diferite, poti obtine o cromatica superba pentru paharele tale!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.