Alimente alegere, alimente alegere

Lista articolelor despre alimente alegere si alimente alegere pe AflaCum.ro

Articole despre alimente alegere si alimente alegere

Citeste cele mai noi articole despre alimente alegere si alimente alegere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre alimente alegere si alimente alegere, pe AflaCum.ro!

Magazinele alimentare se afla aproape la fiecare colt, in societatea moderna. Varietatea de produse de pe piata ar trebui sa ne usureze situatia, atunci cand facem cumparaturi. In realitate, ne-o ingreuneaza, deoarece nu suntem mereu capabili sa alegem produsele cele mai proaspete.

Cand vine vorba despre produsele alimentare, trebuie sa fii foarte atent/a si sa le verifici, pe cat posibil. Cele mai multe iti ofera semne destul de clare de invechire si chiar alterare(mai ales carnea, fructele si legumele). Iata o lista de produse alimentare si modurile in care acestea trebuie verificate:

Masline. Opteaza pentru maslinele cu samburi. Cele fara samburi sunt , de obicei, umplute cu alte muraturi, schimbandu-si gustul. De asemenea, fara samburi, maslinele se vor inmuia foarte repede, pierzandu-si astfel gustul si aspectul.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.