Alimente fermentate, metale

Lista articolelor despre alimente fermentate si metale pe AflaCum.ro

Articole despre alimente fermentate si metale

Citeste cele mai noi articole despre alimente fermentate si metale publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre alimente fermentate si metale, pe AflaCum.ro!

Metalele grele se formeaza in mod natural in scoarta teresta si se raspandesc in mediul inconjurator, din cauza mineritului, a arderii de carbuni sau a altor intrebuintari de natura industriala, domestica sau ce tin de agricultura.

Acestea pot patrunde in organismul uman prin inhalare, prin ingestie si prin absorbtie. Expunerea pe termen lung la metale grele poate cauza cancer, poate afecta sistemul central nervos si poate avea urmari cardiovasculare fatale.  

Iata cum pot fi eliminate metalele grele din organism:

Iata cum puteti evita efectele imbatranirii, in cativa pasi simpli, dupa cum urmeaza:

1. Evitati folosirea unui pai, deoarece acest obicei aparent inocent poate duce la aparitia ridurilor in jurul gurii.

2. Renuntati la fumat, deoarece pe langa riscul aparitiei cancerului si bolilor de inima, tutunul dauneaza aspectului fizic, cauzand imbatranirea prematura a pielii si deteriorarea dintilor.

Inflatia este o problema mare a zilelor noastre  care ne afecteaza viata in ansamblu. O inflatie mare inseamna costuri mari pentru orice: produse si servicii. Inflatia  este un fenomen cauzat ori de o emisiune excesiva monetara-  ce determina  cresterea cererii de marfuri care la randul ei duce la marirea preturilor,  ori de scumpirea materiei prime sau a energiei ce determina cresterea costurilor de productie si deci a preturilor. Indiferent de cauzele ce o produc, inflatia are efecte materiale negative pentru cei cu venituri mici. Dar sunt cateva metode care te ajuta sa faci fata inflatiei.

- Investeste  in metale sau pietre pretioase  (nu in haine, mancare sau gadget-uri!). Acestea nu-si pierd valoarea in timp caci nu sunt perisabile si plus de asta sunt rare, ceea ce inseamna ca valoarea lor creste cand inflatia este mare. Ai grija totusi sa cumperi ceva autentic!

- Analizeaza-ti stilul de viata, caci foarte multi ajung  „sa se intinda mai mult decat ii tine plapuma” cumparand lucruri pe care nu si le permit. Trebuie sa pui pe hartie prioritatile si venitul lunar inregistrat; trebuie sa stii sa tai din lista de cheltuieli tot ce nu este o prioritate caci pentru a face fata inflatiei trebuie sa cheltuiesti mai putin.

- Fii intelept la cumparaturi. Achizitioneazadoar ceea ce iti trebuie si nu ceea ce este la reducere (caci e posibil sa cumperi un produs pe care sa nu-l folosesti vreodata); deci, nu te lasa cuprins de febra reducerilor! Cumpara marcile ieftine si nu lasa brand-urile sa-ti faca cu ochiul!- de cele mai multe ori pretul unui produs depinde  de brand si nu de calitatea acestuia.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.