Ambalaj cutie landou

Lista articolelor despre ambalaj cutie landou pe AflaCum.ro

Articole despre ambalaj cutie landou

Citeste cele mai noi articole despre ambalaj cutie landou publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ambalaj cutie landou, pe AflaCum.ro!

Cutia tip landou din carton este un accesoriu tot mai popular printre cei care organizeaza evenimente speciale, cum este botezul, dar numai cei care isi lasa imaginatia sa zboare sau citesc acest articol, vor afla in cate feluri poate fi folosita. Avand forma unui carucior pentru copii, aceasta cutie este disponibila la magazinele de specialitate in diferite culori si poate fi aleasa si dupa nuantele care predomina in cadrul evenimentului (roz, albastru, alb etc).

Cutia tip landou este suficient de incapatoare si datorita formei sale inedite, poate fi folosita ca ambalaj pentru o serie intreaga de articole. Iata cele mai practice moduri in care poti folosi si tu la un eveniment special cutia tip landou:

1. In primul rand, cutia tip landou este ambalajul perfect pentru trusoul de botez al copilului. In cutie incap articolele folosite in timpul slujbei de botez: prosop si sapun pentru preot, prosop, panza de mir, paturica bebelus, panglica botez, sticluta de mir si cutie prima suvita.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.