Amenajare casa, amenajare bani putini

Lista articolelor despre amenajare casa si amenajare bani putini pe AflaCum.ro

Articole despre amenajare casa si amenajare bani putini

Citeste cele mai noi articole despre amenajare casa si amenajare bani putini publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre amenajare casa si amenajare bani putini, pe AflaCum.ro!

Casa poate fi amenajata cu succes si fara investitii majore. Micile modificari, alese potrivit, vor oferi personalitate locuintei tale. Iata ce amenajari smart poti face cu bani mai putini:

 Folosete tapet. Daca nu ai fonduri pentru o zugraveala noua, tapetul e solutia. Ai la indemana numeroase tipuri de tapet, care imita natura, lemnul, marea sau diverse animale, numai bune pentru camera copilului. Daca vrei sa amenajezi un living in care culoarea predominanta este gri sau alb, alege tapet in nuante de verde sau albastru, care sa anime intreaga incapere. Plaseaza tapetul pe un singur perete, pentru a nu incarca prea mult camera.

Pune profile pentru faianta pentru scari. Acestea sunt solutia pentru scarile pe care ai vrea sa le schimbi, dar nu ai suficienti bani. Astfel, vei masca laturile mate ale faiantei sau gresiei si vei proteja muchiile scarilor. Aceste profile asigura protectiee impotriva ciobirii si desprinderii materialelor, dau au si rol estetic. 

Vrei sa redecorezi locuinta? Te gandesti sa schimbi zugraveala clasica, de care pur si simplu te-ai plictisit? Ai varianta zugravelilor in dungi, care sunt foarte usor de adaptat si de interpretat, in functie de stilul fiecarei persoane. Mai mult aceste tipuri de zugraveli ofera o multitudine de optiuni in privinta culorilor, umbrelor, formei dungilor sau grosimii.

Tipuri de zugraveli in dungi:

1. In dungi verticale

Poti amenaja casa si in sezonul rece, chiar daca e mai dificil, iar lucrarile mai mari(constructie noua, spre exemplu) sunt imposibile. Daca nu ai reusit sa iti amenajezi locuinta in totalitate, ar trebui sa te grabesti! Nu mai e mult pana la Sarbatori. N-ai vrea sa te prinda Anul Nou cu casa intoarsa pe dos!

Amenajari pe care le poti face in locuinta in sezonul rece:

Pereti

Vrei sa dai un aer nou pardoselii din locuinta ta? Ai putea sa iei in calcul utilizarea linoleumului natural. Nu numai ca ofera un aspect placut, ci este adaptabil si foarte rezistent. Iar acestea sunt doar doua dintre atuurile linoleumului natural!

Ce este linoleumul natural. Linoleumul natural este un produs ecologic, realizat in proportie de 100% din ingrediente ecologice. In plus, este 100% biodegradabil. Faina de lemn, uleiul de in, rasina de pin, piatra de calcar sunt imbinate pentru a se produce acest tip de linoleum. Culorile sunt obtinute din pigmenti naturali si iuta, utilizata pentru suport.

Care sunt avantajele linoleumului natural:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.