Ameteala

Lista articolelor despre ameteala pe AflaCum.ro

Articole despre ameteala

Citeste cele mai noi articole despre ameteala publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ameteala, pe AflaCum.ro!

Multi oameni confunda un vertij cu o stare de ameteala. Desi par identice nu e deloc asa. Daca prima stare este foarte periculoasa, putand indica afectiuni periculoase si grave, a doua reprezinta, de obicei, efectul unor obiceiuri banale. Iata de ce te simti ametit/a si cum poti deosebi vertigo de o ameteala comuna.

Vertigo vs ameteala. Senzatia de miscare, de rotatie a lucrurilor sau obiectelor din jurul nostru. Aceasta senzatie determina o tulburare de echilibru asociata frecvent cu greata si/sau varsaturi. Vertijul este frecvent confundat cu ameteala. Termenul ameteala este deseori utilizat pentru diverse senzatii care nu corespund exact definitiei medicale a vertijului. Astfel, pentru durerea de cap, furnicaturi/amorteli in pielea capului, vederea tulbure, starea de confuzie mentala este frecvent folosit termenul ameteala. Amtelea te ia , spre exemplu, atunci cand te ridici brusc. In schimb, vertigo se simte ca si cum camera s-ar invarti cu tine sau ca si cum te-ai misca, desi stai nemiscat. Vertijul poate indica, printre aletele, anemie, boala lui Meniere, Parkinson sau formarea de cristale in urechea interna.

Cauze ale ametelii si vertijului:

Citeste prospectul medicamentului Magurol, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: HTA. Hipertrofia benigna de prostata.

Forma de prezentare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.