Animale periculoase

Lista articolelor despre animale periculoase pe AflaCum.ro

Articole despre animale periculoase

Citeste cele mai noi articole despre animale periculoase publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre animale periculoase, pe AflaCum.ro!

Natura ne surprinde cu multe creaturi uimitoare. Din pacate, unele dintre ele sunt periculoase, desi nu stim asta! Spre exemplu, nu multa lumea cunoaste faptul ca pana si o buburuza aparent inofensiva poate provoca iritarea pielii.

Creaturi de care nu ne temem, desi ar trebui:

Omida de pin. Omida de pin e periculoasa chiar daca nu o atingi! E suficient sa intri in contact cu locul in care aceasta s-a aflat, pentru a te poemni cu o nedorita dermatita. Firele de par pe cae le lasa cauzeaza aceasta iritatie! Omida pin traieste in Europa, Africa de Nord, Orientul Mijlociu, India si Rusia.

Speram ca nu vei intalni niciodata un leu infometat, un rinocer nervos sau un crocodil in timp ce inoti. Daca se intampla, insa, ar fi bine sa stii cum sa te comporti pentru a scapa cu viata.

Iata cum trebuie sa actionezi in cazul in care intalnesti urmatoarele animale salbatice:

1. RECHIN. Din fericire, doar 20 specii, din cele 150 cate exista, ataca oameni. Asta pentru ca majoritatea rechinilor nu ne percep ca pe o prada. Vestea proasta este ca, daca un rechin este interesat de tine, va fi foarte greu sa scapi de el.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.