Antidepresive, atacuri de panica

Lista articolelor despre antidepresive si atacuri de panica pe AflaCum.ro

Articole despre antidepresive si atacuri de panica

Citeste cele mai noi articole despre antidepresive si atacuri de panica publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre antidepresive si atacuri de panica, pe AflaCum.ro!

Atacurile de panica pot aparea brusc si fara avertisment, ca si reactie primara a organismului la anumite amenintari. Iata cum puteti scapa de acestea:

Informati-va cu privire la cauzele atacurilor de panica. Acestea pornesc din sistemul nervos central, care controleaza respiratia, pulsul, transpiratia, respiratia, etc. Cand creierul simte pericolul, trimite semnale corpului, prin cortexul cerebral, pentru a mobiliza un raspuns. Acest lucru are loc, automat, prin eliberarea de adrenalina. Totodata, inima bate mai repede, respiratia se accelereaza si transpiratia este mai abundenta.

Este foarte important sa va pastrati calmul, atunci cand aveti de-a face cu un atac de panica, incercand sa va convingeti ca nu sunteti in pericol si repetandu-va acest lucru, in minte, timp de cateva minute.

Oricine se simte trist ocazional, pentru o perioada scurta de timp si ca reactie normala la o anumita greutate prin care trece.

Insa depresia este o boala care afecteaza atat modul in care aceasta simte, gandeste si actioneaza, dar si corpul acelei persoane. Pentru ca este una dintre cele mai frecvente tulburari psihice actuale, www.depresiv.ro lanseaza campania de constientizare „Recoloreaza lumea din jurul tau" menita sa atraga atentia asupra modului in care percep realitatea persoanele care sufera de depresie.

Multe dintre persoanele cu boli depresive nu vor sa accepte faptul ca au astfel de afectiuni si, ca urmare, nu cauta tratament. Medicatia, psihoterapia si alte metode pot fi eficiente in marea majoritate a cazurilor de depresie.

Citeste prospectul medicamentului Serlift, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicafii terapeutice: Tratamentul episoadelor depresive majore.

Compozitie: Serlift 50mg

Citeste prospectul medicamentului Mirzaten® 15 mg, 30 mg, 45 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Mirzaten apartine unui grup de medicamente numit antidepresive, utilizate pentru tratamentul depresiei. Depresia este asociata cu un deficit al cantitatii substantelor cu rol de neurotransmitator la nivelul creierului (serotonina si noradrenalina).

Mirzaten contribuie la ameliorarea acestui deficit al ,,mesagerilor cerebrali". Principalele semne ale depresiei sunt tristetea profunda, realizarea dificila a activitatilor de zi cu zi, tulburari ale somnului si starea de anxietate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.