Antiepileptic

Lista articolelor despre antiepileptic pe AflaCum.ro

Articole despre antiepileptic

Citeste cele mai noi articole despre antiepileptic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre antiepileptic, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Levetiracetam Ratiopharm si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Levetiracetam ratiopharm se poate utiliza în monoterapie la pacienti începand cu varsta de 16 ani cu epilepsie nou diagnosticata.

Levetiracetam ratiopharm este un medicament care contine substanta activa levetiracetam. Este disponibil sub forma de comprimate ovale (250 mg, 500 mg, 750 mg si 1 000 mg) si sub forma de solutie orala (100 mg/ml).

Citeste prospectul medicamentului  CARBEPSIL 200, 400 , comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Epilepsii: crize partiale cu simptomatologie simpla (crize focale), complexa (psihomotorii), crize primare sau secundare generalizate cu componenta tonico-clonica (marele rau) ca medicament de electie, forme mixte ale acestor crize; nevralgia de trigemen (idiopatica sau datorata sclerozelor multiple) - medicament de electie; nevralgia idiopatica glosofaringiana; prevenirea crizelor in sindromul de abstinenta la alcool; profilaxia afectiunilor maniaco-depresive; neuropatie diabetica dureroasa; diabet central insipid; poliuria si polidipsia de origine neurohormonala.

Prezentare farmaceutica: Comprimate continand 200 mg, respectiv 400 mg carbamazepina, excipienti q. s., in cutii a 50 comprimate (5 blistere x 10 comprimate sau flacon a 50 comprimate).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.