Aparat foto

Lista articolelor despre aparat foto pe AflaCum.ro

Articole despre aparat foto

Citeste cele mai noi articole despre aparat foto publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre aparat foto, pe AflaCum.ro!

Desi pot parea complicate, capturile de ecran pe un MacBook sunt foarte usor de facut. Iata 5 metode prin care puteti face acest lucru:

1. Captura intregului ecran
Tineti apasate tastele Command + Shift + 3 si veti auzi un sunet scurt de aparat foto. Aceasta este cea mai simpla captura, ce va face o poza a intregului ecran deschis in acel moment. Veti gasi captura de ecran sub forma unui fisier png, pe desktop, cu denumirea  Screenshot time/date.

2. Captura de ecran a unei parti selectate
Tineti apasate tastele Command + Shift + 4 si cursorul se va transforma intr-un mic reticul cu coordonate pixel in partea de jos stanga.

Selfie-urile sunt un mod distractiv, prin care oamenii dau dovada de incredere in sine si isi dezvaluie personalitatea si gusturile in materie de moda.

Toata lumea face selfie-uri in ziua de azi, de la presedinti, la vedete de cinema, pana la oamenii de rand. Insa, pentru a face niste selfie-uri reusite nu este suficient doar sa va pozati.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

O camera web instalata intr-un calculator poate avea diferite intrebuintari.

Aceasta poate fi folosita pentru videoconferinte, pe post de aparat foto sau pentru supravegherea locuintei sau a unui spatiu.

Este foarte important ca o camera web sa fie instalata corespunzator, pentru a functiona in parametri normali. Acest lucru este foarte usor de facut, deoarece camerele web vin la pachet cu un chit de instalare.

Daca aveti multe poze in computer poate fi destul de greu sa le tineti evidenta, mai ales daca aveti dubluri.

Iata cum puteti scapa de acestea:

Creati un sistem de foldere. Puteti folosi foldere in foldere, daca este necesar. De exemplu folderul principal poate purta denumirea „Vacanta” si folderele din interiorul sau denumirea locurilor pe care le-ati vizitat: „Mamaia”, „Predeal”, etc.

Daca v-ati intrebat vreodata cum puteti face fotografii reusite de la geamul avionului, iata cateva sfaturi ce va pot fi de folos:

Rezervati-va un loc la geam, cat mai in fata. Accesati pagina oline a companiei de zbor pentru care doriti sa optati si cautati harta locurilor. Incercati sa rezervati un loc in fata aripii avionului, deoarece pozitia aceasta va va permite sa faceti fotografii clare, trepidatiile nefiind atat de mari ca si in spatele avionului.

Pregatiti aparatul foto. Nu il puneti in compartimentul de sus pentru bagaje, deoarece va fi greu de luat cand avionul decoleaza. Setari aparatul pe o optiune ce va permite sa faceti fotografii clare in miscare.