Ata dentara

Lista articolelor despre ata dentara pe AflaCum.ro

Articole despre ata dentara

Citeste cele mai noi articole despre ata dentara publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ata dentara, pe AflaCum.ro!

O buna igiena orala ne fereste de carii si ne pastreaza dintii sanatosi, cat mai mult timp.

Iata cum sa iti ingrijesti corect dantura, pentru ca dintii sa fie albi, iar resturile alimentare sa fie eliminate imediat dupa masa:

Periajul dintilor

Daca va intrebati cum puteti sa va convingeti copiii sa mearga devreme la culcare, iata cateva sfaturi simple si distractive:

Metoda 1 – Tranformati mersul la culcare intr-un joc

Spuneti-le copiilor ca veti face o intrecere in fiecare seara. Cine ajunge ultimul in pat, va trebui sa:

Aparatele dentare ajuta la modelarea unei parti a corpului.

Purtate in permanenta, aparatele dentare se murdaresc, fiind daunatoare sanatatii dumneavoastra, din cauza bacteriilor ce pot cauza disconfort. Din acest motiv este foarte important sa va curatati bine aparatul dentar.

Majoritatea oamenilor stiu cum sa faca acest lucru, deoarece aproape oricine a purtat un astfel de aparat sau cunoaste pe cineva care a avut nevoie de asa ceva. Dar exista foarte multe persoane care nu au habar cum se curata corect un aparat dentar. Acesta e mai complicat de curatat, decat o orteza de genunchi, deoarece resturile ramase, pot cauza carii.

Problemele de igiena sunt intalnite zilnic in viata cotidiana si cuprind greseli legate de igiena si de eticheta pe care toata lumea ar trebui sa le urmeze.

Iata cum se realizeaza corect igiena zilnica incepand cu capul si fata si terminand cu unghiile.

Pasi:

Respiratia urat mirositoare poate fi o adevarata problema.

Din fericire, acest lucru are o rezolvare. Si nu va faceti griji, nu sunteti singura persoana care are aceasta problema. Milioane de oameni au remediat aceasta problema folosind instructiunile de mai jos.

Pasi: