Atacuri de panica, medicamente prescriptie medicala

Lista articolelor despre atacuri de panica si medicamente prescriptie medicala pe AflaCum.ro

Articole despre atacuri de panica si medicamente prescriptie medicala

Citeste cele mai noi articole despre atacuri de panica si medicamente prescriptie medicala publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre atacuri de panica si medicamente prescriptie medicala, pe AflaCum.ro!

Atacurile de panica pot aparea brusc si fara avertisment, ca si reactie primara a organismului la anumite amenintari. Iata cum puteti scapa de acestea:

Informati-va cu privire la cauzele atacurilor de panica. Acestea pornesc din sistemul nervos central, care controleaza respiratia, pulsul, transpiratia, respiratia, etc. Cand creierul simte pericolul, trimite semnale corpului, prin cortexul cerebral, pentru a mobiliza un raspuns. Acest lucru are loc, automat, prin eliberarea de adrenalina. Totodata, inima bate mai repede, respiratia se accelereaza si transpiratia este mai abundenta.

Este foarte important sa va pastrati calmul, atunci cand aveti de-a face cu un atac de panica, incercand sa va convingeti ca nu sunteti in pericol si repetandu-va acest lucru, in minte, timp de cateva minute.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.