Atractii turistice

Lista articolelor despre atractii turistice pe AflaCum.ro

Articole despre atractii turistice

Citeste cele mai noi articole despre atractii turistice publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre atractii turistice, pe AflaCum.ro!

Chiar si un animal de companie poate deveni o atractie turistica. De asemenea, el poate fi evaluat pe Google de catre persoanele care l-au vizitat. Astfel de locuri aparte trasforma fiecare calatorie intr-una speciala, iesita din comun.

Iata cateva atractii turistice neobisnuite din intreaga lume:

Cainele de la balcon din Gdansk, Polonia. Una dintre cele mai bine cotate atractii din Gdansk este cainele de la balcon. Golden retriever-ul pe nume Milka locuieste la coltul unei strazi. Adesea, superbul animal de companie se intinde pe marginea balconului si priveste trecatorii.

Iata cum se viziteaza Vaticanul:

- Faceti-va un plan al evenimentelor, la care doriti sa participati. Daca doriti sa il vedeti pe Papa, este indicat sa mergeti la Vatican duminica la pranz sau miercurea la 10:30, deoarece atunci binecuvanteaza multimea de oameni, de la balcon, mai putin iarna. Pentru a-l vedea pe Suveranul Pontif, trebuie sa cumparati un bilet de la Bazilica Sfantul Petru martea dupa-masa. Interesati-va daca Papa nu va fi plecat, in perioada in care doriti sa vizitati Vaticanul.

- Faceti-va un plan al locurilor pe care doriti sa le vizitati. Deoarece orasul Vatican este foarte mic, suprafata sa nedepasind jumatate de kilometru patrat, veti putea vizita intreaga zona, pe jos, in mai putin de o zi. Ar fi bine sa vizitati urmatoarele atractii turistice: Teatrul Adriano, Palatul Justitiei, Piata Sf. Petru, Castelul Sant’Angelo. Nu ar trebui sa ratati nici o plimbare pe dealul Monte Mario, cel mai inalt din Roma, de unde veti putea admira minunata panorama a Vaticanului si a Romei. Desigur, va veti petrece majoritatea timpului in Bazilica Sf. Petru si la Muzeul Vaticanului, cele mai importante doua stucturi ale orasului Vatican.

- Vizitati Bazilica Sf. Petru si Muzeul Vaticanului. Bazilica este deschisa zilnic, din aprilie pana in septembrie, intre orele 9 si 19 si intre orele 9 si 18, din octombrie, pana in martie, fiind inchisa mircurea dimineata. Pentru a evita aglomeratia, este indicat sa vizitati Bazilica dimineata si in mijlocul saptamanii. Tururile gratuite de vizitare a Bazilicii au ca loc de pornire Biroul Informatii Turisti Vatican, incepand cu orele 14:15 si 15, iar cele pentru Muzeul Vaticanului, au ca ore de pornire 10:30, 12 sau 14 ( 10:30 si 11:15 iarna) si costa 31 de euro.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.