Barfa

Lista articolelor despre barfa pe AflaCum.ro

Articole despre barfa

Citeste cele mai noi articole despre barfa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre barfa, pe AflaCum.ro!

Relatia de cuplu se bazeaza, in primul rand, pe respect. Acesta aduce de la sine incredere si o dezvoltare armonioasa a relatiei. Stiai, insa, ca exista si tipare pe care majoritatea oamenilor se bazeaza? Spre exemplu, exista anumite comportamente ale femeilor pe care iubitii(sotii) lor nu le apreciaza, chiar daca prefera sa nu se planga de ele.

Comportamente pe care barbatii nu vor sa le vada la iubitele(sotiile) lor:

1. Barfa. Nu exista barbat care sa aprecieze o astfel de obisnuinta la partenera sa de viata. Un barbat se va indeparta, mai devreme sau mai tarziu, de o femeie care face un scop din a-i vorbi pe altii, mai ales de rau.

Barfa a existat dintotdeauna in societate. Orice om, mai mult sau mai putin constient, macar o data in viata, a vorbit de rau pe altcineva. Pentru unii sa barfeasca este un adevarat stil de viata, pentru altii doar o scapare de moment.

Poate nu crezi, dar ai fost subiect de barfa pentru cunoscutii tai! O data sau de mai multe ori, cine stie?! In popor, exista o zicala care suna asa: gura lumii nici pamantul n-o astupa. Din pacate, e un sambure mare de adevar in ea. Totusi, ai posibilitatea de a reduce barfa celor din jur, fie ca vorbim de cercul de prieteni, de colegii de la munca sau chiar de membri familiei. Iata cateva sfaturi in acest sens:

1. Identifica sursa. Trebuie sa-l identifici pe cel care a imprastiat aiurea zvonurile si sa-l pui la punct. Pe un ton calm, transmite-i ca e inacceptabil ce a facut si ca nu permiti astfel de comportamente. Daca vei reactiona agresiv, ii poti da apa la moara barfitorului, care va da sfoara in tara ca esti un om violent.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.