Cum sa te comporti cu iubitul tau. Lucruri pe care barbatii nu le apreciaza la femei

Cum sa te comporti cu iubitul tau. Lucruri pe care barbatii nu le apreciaza la femei

Relatia de cuplu se bazeaza, in primul rand, pe respect. Acesta aduce de la sine incredere si o dezvoltare armonioasa a relatiei. Stiai, insa, ca exista si tipare pe care majoritatea oamenilor se bazeaza? Spre exemplu, exista anumite comportamente ale femeilor pe care iubitii(sotii) lor nu le apreciaza, chiar daca prefera sa nu se planga de ele.

Comportamente pe care barbatii nu vor sa le vada la iubitele(sotiile) lor:

1. Barfa. Nu exista barbat care sa aprecieze o astfel de obisnuinta la partenera sa de viata. Un barbat se va indeparta, mai devreme sau mai tarziu, de o femeie care face un scop din a-i vorbi pe altii, mai ales de rau.

2. Machiajul excesiv. Femeile folosesc machiajul pentru a impresiona. De multe ori, insa, nu au limite si exagereaza, uitand ca barbatii prefera naturaletea in cazul femeilor pe care le iubesc.

3. Pierderea feminitatii. Intr-o societate in care femeile tind sa isi construiasca independenta prin cariere de succes, riscul de a anihila feminitatea este major. Barbatul tau te va aprecia daca ai succes in cariera, insa nu va reactiona la fel de pozitiv daca esti tot timpul in competitie cu el. Nu te transforma intr-o femeie-barbat, daca il mai vrei langa tine!

4. Victimizarea. Cei mai multi barbati adora sa fie protectori, dar fug de victimizare. Nu face drama din orice! Il vei indeparta pe iubitul tau si probabil il vei pierde.

5. Superficialitatea. Barbatii sesizeaza superficialitatea. Te straduiesti sa nu intri in discutii in contradictoriu, sa fii mereu draguta, pozitiva si mimezi mereu o dispozitie extraordinar de buna? Nu e bine. Barbatii nu apreciaza aceste comportamente fortate. De asemenea, ei nu gasesc deloc atragatoare nevoia femeilor de a fi tot timpul in centrul atentiei.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multe femei, in special cele tinere, se simt adesea nesigure in relatiile lor de dragoste. Ei bine,...
Barfa a existat dintotdeauna in societate. Orice om, mai mult sau mai putin constient, macar o data...