Brasov

Lista articolelor despre brasov pe AflaCum.ro

Articole despre brasov

Citeste cele mai noi articole despre brasov publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre brasov, pe AflaCum.ro!

Judetul Brasov este unul dintre cele mai frumoase judete din Romania. Face parte din regiunea istorica Transilvania, fiind un judet strabatut, in mare parte, de Muntii Carpati. Zona este incarcata de istorie, aici circuland cu mandrie legendele legate de Dracula.

Obiective turistice in Brasov:

Castelul Bran este celebru in toata lumea, datorita legendelor legate de Dracula. Gasesti locul incarcat de istorie si de legende la 30 kilometri de municipiul Brasov. Una dintre povestile preferate ale locului spune ca aici a trait celebrul vampir care isi tragea in teapa victimele. In realitate, castelul a apartinut initial Regelui Ludovic I al Ungariei. De-a lungul anilor, Branul a trecut prin patrimoniul mai multor familii importante. In 1948 a fost nationalizat de statul roman. In 2006, dupa un proces care a durat multi ani, castelul a revenit mostenitorilor familiei de Habsburg. Castelul poate fi vizitat in orice zi a anului!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.