Bunica nepot crestere

Lista articolelor despre bunica nepot crestere pe AflaCum.ro

Articole despre bunica nepot crestere

Citeste cele mai noi articole despre bunica nepot crestere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre bunica nepot crestere, pe AflaCum.ro!

Cand intr-o familie tanara apare un bebelus, bunica e, de obicei, dornica sa ajute la cresterea copilului. Din pacate, de multe ori, ea nu respecta instructiunile date de mama si de tatal celui mic. Astfel, se ajunge la conflicte inutile in sanul familiei respective.

Sigur ca un copil trebuie sa aiba parte si de dragostea bunicilor, nu doar de cea a parintilor. Pentru o crestere sanatoasa, insa, ar fi bine ca respectivul copil sa stea in majoritatea timpului cu mama si cu tata. Iata 7 motive pentru care bunicile nu ar trebui sa creasca nepotii:

1. Cunostinte invechite. In trecut, copiii erau scaldati in apa fierbinte, practica pe care specialistii de azi o considera gresita! De asemenea, bunicii le-ar oferi bebelusilor lor lapte de vaca si suc, insa, in zilele noastre, exista tot felul de formule care contin nutrientii si vitaminele necesare. Un alt exemplu: in trecut, copiii erau infasurati strans. Motivele: sa nu le fie frig si sa nu creasca avand picioarele strambe. Totusi, ganditi-va ca nu exista alta fiinta pe Terra care sa nu-si lase copilul sa se miste. Asa ca atentie! Bunica va continua sa se comporte astfel, deoarece e convinsa ca toate aceste lucruri de pe Internet sunt gresite...

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.